Dejan Stanković prodao restoran!

Dejan Stanković prodao je čuveni beogradski restoran “Pietro del Oro“, a odnedavno više nije ni vlasnik srpskih butika “Sweet years“.

Kako saznaje portal “Svet“ prvotimac

“Intera“ i kapiten fudbalske reprezentacije Srbije odlučio je da zajedno sa svojim kumom otvori restoran u Italiji. Deki je nedavno prodao restoran, a ustupio je i prava na prodaju robne marke ’Sweet years’.

Stanković je shvatio da ovde nema ’leba od biznisa. On je i svoj stan u zgradi koju je podigao na Vračaru svojevremeno prodao kumu Marku Panteliću.“ Inače, restoran “Pietro del Oro“ je otvorio septembra 2005. godine na spektakularan način, a specijalni gosti bili su mu saigrači iz milanskog Intera Adrijano, Favali i Siniša Mihajlović. Restoran je bio hit nekoliko godina, a u poslednje vreme je poseta naglo opala.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dejan Stanković i sklekovi za dvoje

Marko Đurovski otvara restoran!

Stanković: „Opasnost iz prekida“


Nema komentara na “Dejan Stanković prodao restoran!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump