Đura: Supruga mi je ljubomorna na Anđelinu

Glumac Branko Đurić Đura priznao je da je njegova supruga ljubomorna na Anđelinu Džoli, zbog neformalnog načina komunikacije sa svetskom divom.

Popularna holivudska

glumica trenutno vredno radi u Mađarskoj na svom rediteljskom prvencu, u kome je glavna ženska uloga pripala glumici Zani Marjanović. Značajne role u ovom kinematografskom ostvarenju su pripale i Feđi Štukanu i Branku Đuriću Đuri.

Protagonista Top liste nadrealista dobio je ulogu zahvaljujući velikim simpatijama koje pema njemu gaji Džolijeva, a popularna glumica se u mejlovima koje razmenjuje sa Đurom potpisuje Love, Angie. Neposredni vid komunikacije dvoje umetinika naišao je na negodovanje Brankove supruge glumice Tanje Ribić.

– Da mi je neko rekao kako će mi jednog dana supruga biti ljubomorna na Anđelinu Đoli, umro bih od smeha – kaže u šali Đuro.

izvor: Story


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina Džoli ljubomorna na Rakel Makadams!

Angelina Jolie ljubomorna na Natalie Portman

Anđelina o novoj ulozi: Ponekad je dobro biti zao!


Jedan komentar na “Đura: Supruga mi je ljubomorna na Anđelinu”

  • lukava lija
    28 septembra, 2010, 20:25

    I sad si ti kao frajer bezi bre matori,ona gleda u breda ko u ikonu a kako i ne bi onakav slatkis Starving

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump