Gabi se razgolitila za meksički magazin

Venecuelanka Gabrijela Spanić (36), zvezda latinoameričkih sapunica, oduševila je brojne fanove.

I to slikajući se gola za meksički magazin za muškarce

„H Extremo“. Glumica hrvatskog porekla slavu je stekla glumeći u serijama „Zlobnica“, „Zatvorenica“ i „Za tvoju ljubav“, koje su se prikazivale i kod nas.

Gabi, kako je fanovi zovu, adute je otkrila na snimanju u jednoj raskošnoj vili u Meksiku, koje je trajalo 10 sati. Od odeće je na sebi imala samo tange, a telo je ukrasila velikom bisernom ogrlicom i dijamantima. Gabi, kao i zvezde koje glumi, ima buran život. Njen otac, Hrvat, doselio se 1960. u Venecuelu, gde je upoznao njenu majku. Ona ima sestru bliznakinju Danijelu, takođe glumicu, sa kojom nije u dobrim odnosima, mlađu sestru Patriciju i braću Antonija i Adela.

Gabi je pažnju javnosti na sebe stekla 1992, kada je učestvovala na izboru za mis Venecuele. Već sredinom devedesetih je postala zvezda sapunskih serija.

Gabrijela se poslednjih nedelja nije pojavljivala u javnosti jer je završila u bolnici. Srušila se na snimanju telenovele „Soy tu duena“, a zbog jakih bolova u mišićima, kući se vratila u invalidskim kolicima. Analize su pokazale da ona u krvi ima veliki nivo amonijaka, a krivac je njena služavka Marsija Selsete Fernandez iz Argentine. Utvrđeno je da je služavka mesecima trovala Gabi i njenu majku.

„U hranu nam je stavljala otrov za pacove. Čim sam posumnjala na nju, pobegla je u Kolumbiju. To je radila iz ljubomore jer je htela da bude slavna kao ja“, rekla je Gabrijela.

Služavka je uhapšena i protiv nje je podneta optužnica za pokušaj ubistva. Gabi iza sebe ima brojne veze i propali brak. Ima dvogodišnjeg sina. Kao i junakinje serija u kojima glumi, pokušavala je da se izleči alkoholom i lekovima protiv depresije.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rijana se opet razgolitila i to za časopis „W“

I Barbi se razgolitila za kalendar!

Meksički goli pas


Nema komentara na “Gabi se razgolitila za meksički magazin”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump