Kaća i Aleksandar se razvode?!

Idilični brak estradno-sportskog para Katarine i Aleksandra Rašića broji svoje poslednje dane.

Nezvanična je priča koja se ovih dana može čuti u dobro obaveštenim

prestoničkim krugovima.

Kako „Alo!“ saznaje od izvora bliskih paru, zbog sve češćih neslaganja, košarkaš i pevačica odlučili su da se sporazumno razvedu.

– Zbog poslovnih obaveza koje je imao u inostranstvu, Aleksandar je često bio odsutan od kuće, što je Kaći posle nekog vremena počelo da smeta. Teško joj je padalo i to što je zapostavila svoju muzičku karijeru, odnosno prestala da se bavi pevanjem jer je želela da se potpuno posveti braku, ali je uvidela da je neke odluke donela naprečac – priča nam izvor blizak pevačici, koji dodaje da se Katarina posle dugog premišljanja dogovorila s Aleksandrom da svako krene svojim putem.

– Kaći su često ljudi iz okruženja nabijali na nos da se previše žrtvovala za brak, a da za uzvrat nije dobila ono što je očekivala, pa da Aleksandar ne ceni njeno požrtvovanje, da nije ozbiljno shvatio brak s njom… Još pre njegovog odlaska na Svetsko prvenstvo, dogovorili su se da se raziđu, ali i da o tome ne pričaju do završetka takmičenja. U prilog tome da između njih ne cvetaju ruže govori i to što Kaća nije sačekala Aleksandra na aerodromu kada se košarkaška reprezentacija vratila u Srbiju – rekao je naš izvor na samom kraju razgovora.

U želju da čujemo komentar pevačice, pozvali smo Katarinu, a pošto se nije javljala na telefon, poslali smo joj SMS na koji je odgovorila pitanjem: „O čemu se radi“. Kada smo joj predočili koje informacije imamo, više nije odgovarala na poruke. S druge strane, kada smo pozvali Aleksandra, javila nam se anonimna devojka koja je rekla da već duže vreme ne koristi taj broj, a do njegovog novog broja telefona nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

Ljubav počela pre četiri godine

U oktobru 2006. godine, bivša pevačica „Koktel benda“ Katarina Sotirović počela je da se zabavlja sa košarkašem Aleksandrom Rašićem. Posle nekoliko meseci zabavljanja venčali su se u crkvi svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Od tada, pa sve dosad nije bilo ikakvih priča o nesuglasicama, već su svima delovali kao izuzetno srećan par i trudili se da što manje intime iznose u javnost.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kaja i Uroš Duvnjak se razvode

Marko Jarić i Adrijana Lima se razvode?

Pomirili se Ivana i njen bivši muž Aleksandar!


Nema komentara na “Kaća i Aleksandar se razvode?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump