Karleuša plaća Sekinu svadbu!

Pop diva Jelena Karleuša odlučila je da se u potpunosti angažuje oko svadbenog veselja sestre svog supruga Duška, Katarine – Seke Tošić!

Naime,

 vojvođanska svadba veka, kako je već nazivaju u Zrenjaninu, a koja je najavljena za 9. oktobar, biće Karleušinih ruku delo, i to na njeno lično insistiranje.

– Znajući iz ličnog iskustva koliko obaveza i muka iziskuje jedan ovakav događaj, Duškova supruga odlučila je da svoju zaovu poštedi tih problema, te da zasuče rukave i baci se na posao. Tako će Katarina bezbrižno moći da se opusti i uživa u ljubavi sa svojim dugogodišnjim dečkom Sašom i da opušteno sačeka početak oktobra, dok će JK uz pomoć svoje jače polovine organizovati sve, ali bukvalno. Prema Jecinoj ideji radiće se svadbena torta, odabraće hranu i piće u kojem će gosti cele večeri uživati, kao i dekoraciju kojom će ceo restoran biti ukrašen, a znajući ukus pop dive, nema sumnje da će u sala biti ispunjena svećama, cvećem i svilom – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodaje:

– Majstorica za glamurozne fešte, svesna činjenice da je nevestama jako bitna venčanica u kojoj će biti najsrećnijeg dana u životu, ni taj detalj nije prepustila slučaju, pa je izrazila želju i da pored grandiozne organizacije svojoj zaovi pokloni i venčanicu koja će specijalno biti rađena za nju. Da dobra zabava bude začinjena i dobrom muzikom, potrudiće se mnoge Karleušine kolege, koje će zapevati na Katarininoj svadbi u Zrenjaninu. U Sekinom rodnom gradu mikrofona će se latiti i JK, što je kuriozitet, jer se zna da „mala od skandala“ baš i ne peva po svadbama, tako da će svadba Duškove sestre definitivno opravdati epitet koji je dobila – zaključuje naš sagovornik.

– Tačno je da sam izrazila želju da Duškovoj sestri taj dan pretvorim u bajku i da je poštedim nerviranja i mukotrpnog rada kakve te organizacije iziskuju. Potrudiću se da se uda u venčanici iz njenih snova i da joj bude to bude najlepši dan u životu. Ona to zaslužuje, a meni će biti zadovoljstvo – rekla je Karleuša za Alo.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Karleuša peva za Sekinu svadbu!

Jelena Karleuša ogladnela na plaži

Seka Aleksić odložila svadbu!


Nema komentara na “Karleuša plaća Sekinu svadbu!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump