Maja napala Bokija 13

Boki 13 i Maja Odžaklijevska toliko su se posvađali na snimanju emisije kod Lee Kiš, da je malo falilo da dođe i do fizičkog obračuna.

Kako piše „Alo“,, dok su snimali

 „Nedeljno popodne“ pevačica je makedonskom šoumenu sasula u lice da ne voli transeksualce. Maja je u svom maniru iznela mišljenje o Bokiju 13. Rekla mu je da ne voli transeksualce, da ona to ne razume i ne podržava. Da joj nisu jasni mediji koji to prate i odobravaju, na šta se Boki našao u šoku. Ko zna šta bi se sve izdešavalo da ljudi iz organizacije nisu prekinuli njihovu svađu:

– Maja mi je u emisiji rekla da ne podržava transvestite, i to na vrlo drzak i malo degutantan način. Nije me toliko iznenadio njen stav koliko činjenica da je i ona kao i ja rodom iz Makedonije, a realno, po godinama, mogu i unuk da joj budem. Pokušao sam da joj objasnim da je to deo mog posla, ali nije vredelo – ispričao je Boki.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Čeda Čvorak vređao Bokija 13 emisiji!

Mama Bokija 13: Moj sin voli žene

Maja Odžaklijevska: JK ne zna da peva!


Nema komentara na “Maja napala Bokija 13”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump