Mitrovići i Lukas „zakopali sekire“!

Medijski magnat Željko Mitrović je povodom svečanog otvaranja Televizije „Pink“ u Sloveniji na sinoćnu gala žurku.

Koju je priredio u Ljubljani, pozvao i folk pevača Acu Lukasa

i njegovu suprugu Sonju, čime je pokazao da su „ratne sekire“ između njih dvojice zakopane.

Objašnjenje kako je došlo do ovog poziva za list „Alo“ dao je sam Lukas.

– Sonju i mene su pozvali Željko i Milica da budemo njihovi gosti na koktelu povodom otvaranja „Pinka“ u Sloveniji. Zadovoljstvo mi je što ćemo se malo prošetati do Ljubljane – kaže za „Alo!“ Lukas i dodaje:

– Željko i ja se nismo posvađali da bi se sad nešto mirili. U pitanju je bio običan nesporazum, koji je odavno izglađen. „Pink“ je bio medijski sponzor mog prošlog koncerta u „Areni“, a biće i sponzor sledećeg koji pripremam za 3. novembar na istom mestu, baš za moj 42 rođendan. Ponavljam, u pitanju je samo bio nesporazum, a ja sam poznat po tome što imam „kratak fitilj“, pa umem da lanem i ono što zapravo nisam želeo, a vi novinari to jedva dočekate da naduvate… Sve u svemu, sve je OK, i to sad više nije bitno – objašnjava naš sagovornik. Na pitanje da li će se sa Mitrovićima videti prvi put posle toliko godina, odgovara:

– Nećemo se prvi put videti, već smo se sreli i pre ovog poziva. O bre, šta me toliko ispitujete, zar je to toliko bitno? Au, raspitujete se kao da sam se pomirio sa bivšom ženom – rekao nam je smejući se Lukas.

Podsećanja radi, inicijalna kapisla za sukob na relaciji Mitrović – Lukas bila je kada je pevač pre osam godina u medijima otkrio da je bio u vezi sa Milicom Mitrović pre njenog braka sa Željkom. Tom prilikom, Lukas je dao i neke provokativne izjave zbog kojih je bio „isečen“ prenos njegovog nastupa na koncertu Cece Ražnatović. Lukas je bio zabranjen na „Pinku“ nekoliko godina, da bi do otopljavanja odnosa došlo kada mu je dozvoljeno da se pojavi u emisijama „Grand produkcije“. Tada je napravljen prvi korak ka pomirenju, koji je kulminirao pozivom bračnog para Mitrović da bude gost na otvaranju kanala „Pink Si“, gde će se prvi put posle nepune decenije zajedno pojaviti na javnom događaju.

Inače, godina iza nas može se označiti i kao „sezona pomirenja“ za Željka Mitrovića, koji se izmirio i sa Cecom Ražnatović, kao i Robertom Nemečekom, koga je postavio na mesto glavnog i odgovornog urednika Televizije „Avala“.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Željko i Hari zakopali ratne sekire!

Željko Mitrović kod Amidžića!

Aca Lukas kod Mitrovića


Nema komentara na “Mitrovići i Lukas „zakopali sekire“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump