Natašta Bekvalac: Rođendan i promocija

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Iako su pokloni preplavili kuću „Velikog Brata“ u Košutnjaku.

Popularna pevačica Nataša Bekvalac za rođendan od muža Danila Dače Ikodinovića nije dobila

ništa!

Tako je bar sama priznala. „Nisam dobila poklon za rođendan od Dače. Moj muž i ja ne pridajemo veliki značaj ovakvim datumima. On zna da me iznenadi s vremena na vreme različitim stvarima, a i zna da ja mrzim svoje rođendane“, rekla je Nata ovim povodom.

Inače, u najpoznatijoj kući na Košutnjaku organizovana je žurka povodom 30. rođendana pop pevačice iz Novog Sada, a ujedno je ovo bila prilika da se najavi njen novi album. U pratnji benda Nataša je premijerno izvela pet novih pesama, da bi potom otpevala nekoliko svojih starih hitova, što su okupljeni pozdravili ovacijama. Iako se na rođendan očekivao i dolazak Novaka Đokovića, to se nije desilo.

„Moja PR služba je odradila svoj deo posla, i verujem da bi Novak došao da je bio u zemlji. Sigurna sam da negde reketa u svetu“, kroz osmeh je prokomentarisala plavokosa pevačica. Iako je veliki broj gostiju prisutvovao žurki, primetan je bio izostanak Natašinih kolega, pa je tako boje pevača branio jedino Osman Hadžić.

Ipak, pevačicu su podržali sestra Kristina, političar Nenad Čanak, voditelj „Granda“ Tihomir Tepić i kreator Mladen Milivojević Baron. Od poznatih viđeni su i glumac Nenad Okanović, manekenka Tamara Paunović, kao i Boško Jakovljević, Marina Tucaković, Ilija Bozoljac, dok se Natin muž Dača provodio u društvu kolege Nikole Rađena.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata za rođendan dobila 1.001 ružu!

Nataša proslavila 31. rođendan!

Ceca proslavila prvi Viktorov rođendan


Nema komentara na “Natašta Bekvalac: Rođendan i promocija”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump