Nina planira obezbeđenje na venčanju

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Voditeljka Prve srpske televizije Nina Radulović (24), koja će se 16. oktobra u elitnom klubu „Kolonijal san“ udati za glumca Branislava Lečića (55).

Poručuje da uživa u

trudnoći i da uveliko priprema venčanje na kome će, zbog pritiska medija, angažovati i obezbeđenje. “Uveliko teku pripreme za venčanje. Ali, imam utisak da se drugi još više pripremaju za njega! Zato mi ostaje da razmišljam o još jednoj stvari, a to je – obezbeđenje na venčanju, mada nisam planirala”, kaže Nina za „Press“ i dodaje:”Idealno vreme za brak nije nešto što se naručuje. Takve stvari se ne planiraju u životu. Kad se zaljubimo i kad smo u harmoniji sa čovekom koga volimo, onda je to pravi raj i vreme za brak. Ja sam u potpunosti čovek od emocija!”, kaže buduća supruga Branislava Lečića i dodaje da joj sve više smeta pritisak medija, kojem je izložena poslednjih dana.”Za sada je pritisak medija samo iritirajući. Ja sam dobro i temeljno postavila svoje prioritete, pa su oni uvek moja zvezda kojoj se okrenem kad mi je teško. Medijima je to posao, ali sve do onog momenta dok ne počnu da me vređaju. Ako to počnu, postaće posao pravosudnih organa. Sve do tada nemam veći problem. Ipak, uživam u najlepšem periodu života”, kaže Nina i poručuje da će i u drugom stanju voditi emisiju „Ekskluziv“. “Dok god bude moguće i dok god budem u stanju da radim svoj posao – radiću. Kao što ste imali prilike i da vidite, na televiziji na kojoj ja radim trudnice rade dok god se osećaju dobro. Pa svi znamo da to stanje jeste drugačije i da žena ima posebne potrebe, ali ako trudnoća nije rizična, onda je rad čak i preporučljiv“, kaže jedna od najatraktivnijih voditeljki i tvrdi da lepota nije bilo presudna za njenu karijeru. “Možda mi je lepota pomogla da me izaberu za jednu od najlepših, ali samo to. Zadovoljna sam svojim putem. Navikla sam da u životu sve radim polako i temeljno. Nisam preko noći počela da radim na televiziji, pa je lepota tu manje važna. Uostalom, lepota sad može i da se kupi plastičnim operacijama, pa su se pojavili i drugi kriterijumi lepote”, rekla je Nina.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Cecu napustilo obezbeđenje!

Obezbeđenje na svadbi Žizel Bundšen pucalo u paparace

JK u Španiji dobija privatno obezbeđenje!


Nema komentara na “Nina planira obezbeđenje na venčanju”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump