Orgije na farmi!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Iako se mislilo da će, nakon što su Bane i Baki morali da se poljube, farmeri prestati da igraju masne fote, oni od toga ne odustaju.

Pa su tako Bane, Baki, Peja, Cobe,

Sanja, Natalija i Jelena subotnje veče proveli igrajući ovu igru, koja je kulminirala lizanjem po celom telu, ljubljenjem i simuliranjem oralnog seksa.

Da su farmeri u trećoj sezoni i te kako maštoviti videlo se po zadacima koji su jedni drugima zadavali, a najviše posla imao je maneken Bane, kome je Jelena prvo lizala bradavicu, a vrlo brzo zapao mu je zadatak da se namaže po grudima džemom kako bi ga Peja polizao. Nedugo zatim, usledio je i vatreni ples čiji su glavni akteri bili Bane i Cobe.

Da su dve nedelje, koliko je prošlo od početka rijalitija, ipak dug period i da takmičari polako upadaju u apstinencijalnu krizu, videlo se i po fotama koje su jedni drugima zadavali, a koje su se svodile na simuliranje seksa. Vrhunac večeri nastao je kada je Bane dobio zadatak da simulira oralni seks s drugim farmerom, pa je tako morao da sisa Cobetov srednji prst. Ipak, to nije bilo jedina simulacija oralnog seksa, jer je u toku večeri i Peji zapalo da liže i stavi u usta deo flaše, što je sa zadovoljstvom i uradio. Takođe, ovaj voditelj je imao i zadatak da Nataliji poliže leđa da bi potom došao red na Sanju, koja je morala Natalijin pazuh da „overi“ jezikom. Ova omalena pevačica je u toku večeri imala i ne tako zahvalan zadatak, a to je da ovonedeljnog gazdu poljubi u zadnjicu, što je posle malo nećkanja i uradila.

Farmeri su ispunjavali seksualne fantazije do kasno u noć.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata kaže da je bilo sexa na Farmi?!

Jelena: Natalija je na farmi Saniju nabila rogove!

Na Farmi ludovali uz trbušnu plesačicu!


Nema komentara na “Orgije na farmi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump