Otkriveno zašto žene glume orgazam

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

Tim američkih stručnjaka otkrio je u najnovijoj studiji da glumljenje orgazma ženama pomaže da kasnije zaista i dožive vrhunac.

Naime, istraživanje je pokazalo da je trećina

žena koje su imale problema sa seksualnim uzbuđenjem nakon glumljenja orgazma, uspela da doživi i pravi orgazam, iako njihovi partneri nisu dobili nikakva ‘uputstva’.

Ovaj placebo eksperiment pomagao je i samim ženama da se stimulišu tokom seksa i dođu do vrhunca, što znači da glumljenje orgazma olakšava put do pravog.

Takođe, istraživanje je potvrdilo i rezultate ranijih studije koje su se bavile ovom tematikom, a koje su došle do zaključka da žene glume kako bi pomogle partneru da bude zadovoljan sobom.

Da bi stimulisale muškarca, žene koje lažiraju orgazam koriste različite vokalne tehnike, poput vrišanja i korišćenja određenog vokabulara. Stručnjaci su tako ispuštanje glasova podelili u nekoliko kategorija, od stenjanja, vrištanja, do zapovedanja i uputstava poput ’da,da’, ’još’ i ’brže’. Na različitim stepenima strastvenog ’putovanja’, žene koriste neke od ovih zvukova, kako bi uverile partnera da su doživele orgazam.

Naučnici su zaključili da žene ’foliraju’ pre svega zbog muškaraca, pa čak 92 posto ispitanica veruje da će glumljenjem orgazma i pohvalama podići samopouzdanje svog partnera.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Razlog zašto ne treba glumiti orgazam!

Doživite orgazam u isto vreme!

Ženski orgazam


4 komentara na “Otkriveno zašto žene glume orgazam”

 • alma
  18 juna, 2011, 13:21

  Razz kod mene nije tako ja orgazam nikad nisam dozivela neznam zastoo

 • aaaaaa
  22 avgusta, 2011, 13:42

  dodji da ti ja pokazem kako ces to doziveti…kad ti uvalim svog macora

 • hanija
  28 decembra, 2012, 11:57

  jarane nije sve ni do macora ni da ga uvalis Smile zato ga neke zene i ne dozive.. Razz

 • muskarac
  26 maja, 2015, 23:51

  zenska psiha je cudna, al u glavnom ispadne glupava….zasto muskarci ne glume orgazam??

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump