Sani: Zabrinut sam zbog Natalije

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Muž farmerke Natalije iz grupe „Trik ef iks“ Sani zabrinut je za njene svađe sa Bakijem.

Jer se boji da u trenutku zanosa ne iznesu u javnost stvari koje ne smeju da se

otkrivaju.

Naime, Baki i Natalija su pre dva dana imali manji okršaj jer je pevačica prepričavala takmičarima neke trenutke iz njegove veze sa bivšom devojkom i time otkrila intimne trenutke koje je on želeo da sačuva za sebe.

– Oni su takvog karaktera i temperamenta da ne mogu da ćute i brzo planu. Ja se baš toga i bojim, da se u jednom trenutku ne zakače tako da krenu da iznose u javnosti stvari koje ne smeju da se znaju. Ima dosta toga što ne sme da se otkrije, a oni znaju jedno o drugom mnogo. Ali, meni je najveća pretnja Hasan Dudić, koji deluje strašno pokvareno, a i strah me da fizički ne povredi nekoga. Sa svima je super i kad okrenu leđa, on se ismeva i ogovara – rekao je Sani i dodao da mu ne smeta to što je maneken Branislav sada prešao na muvanje njegove žene.

– Ja verujem Nataliji i šta god da uradi, to je zezanje, ali nikad ne reci nikad. Ja je volim i podržavam, pa šta bude. Ona je najkomunikativnija i lepa je, a ovom dečku je verovatno zanimljivo da muva sve živo. Pa, ako ćemo iskreno, i ja bih da sam na njegovom mestu – završio je Sani.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sani zbog žene napustio Srbiju!

Sani u ludom noćom provodu!

Sani: Spremaju se tužbe za farmere


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Sani: Zabrinut sam zbog Natalije”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump