U kakvoj kući živi osnivač Fejsbuka?!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Osnivač Fejsbuka Mark Cukerberg oduvek je krio svoj privatni život.

Međutim za emisiju Opre Vinfri ipak je dozvolio da kamere zavire u njegov skromni dom.

Ovo ‘skromni’ nije ironično – iako je multimilijarder, 26-godišnjak živi u iznajmljenoj kući u kalifornijskom Palo Altu, sa svojom dugogodišnjom devojkom Prisilom Čan.

Mark je za kamermane upriličio malu turu po kućici koja je opremljena prilično minimalistički; u radnoj sobi ima samo tri stolice, sto i dve drvene police.

U relativno maloj kuhinji nalaze se viseći elementi i pult, a Cukerberg je otkrio da svakog jutra tu uči kineski jezik sa svojom tutorkom, pošto se sprema za put u ovu azijsku zemlju koju će krajem godine obići sa devojkom. Mark je objasnio i da ne provodi mnogo vremena kod kuće jer mu radni dan traje čak 16 sati.

Gostujući kod Opre, skromni milijarder otkrio je da namerava da pokloni 100 miliona dolara za reformu obrazovnog sistema u Sjedinjenim Državama.

„Svako dete zaslužuje dobro obrazovanje, a to trenutno nije slučaj. Ja sam dobio mnogo prilika u životu i to uglavnom jer sam išao u dobre škole. Samo želim da uradim šta mogu kako bi svi dobili takve šanse,“ rekao je Cukerberg.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


U kakvoj kući boravi Anđa u Budimpešti

Da li su postali prijatelji na „Fejsu“?

Facebook osnovao haker?


2 komentara na “U kakvoj kući živi osnivač Fejsbuka?!”

  • suncica
    20 oktobra, 2010, 14:22

    veoma pametan milijarder… to se retko kad srece… bravo za njega… Wilt

  • bilja
    29 januara, 2011, 21:31

    mozda je to samo jedna od kuca u kojima on zivi… Smile Smile

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump