Verenik Tine želi da je zaprosi na Farmi /video/

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Folk pevačica Tina Ivanović rasplakala se na ’Farmi’ kada je na proslavi svog 37. rođendana pre dva dana dobila korpu punu poklona.

Koju joj je poslao verenik Zvezdan

Anđić.

’Mi smo u vezi 15 godina i nikada se nismo razdvojili. Ovo je prvi put. Njoj teško pada ta razdvojenost. Možda se pribojava da sada šetam neke druge devojke i sigurno je to brine, ali od toga nema ništa. Ne znam kako da objasnim, ali sada sam je više zavoleo’ kaže Zvezdan za ’Blic’ i otkriva da bi najviše voleo da napravi svadbu sa Tinom na ’Farmi’, ali se plaši da li bi mu to producenti dozvolili.

’Moja želja je da uđem na farmu i da je tamo zaprosim. Od kapije do kuće bih prostro crveni tepih kojim bih koračao do nje kleknuo bih ispred, sačekao da izađe i stavio burmu na ruku. Kada bi mi producenti dozvolili napravio bih svadbu na ’Farmi’. Potrošio bih, ako treba, i 100.000 evra. Došao bih sa kumovima, doveo bih trubače, i fešta bi bila za pamćenje. Samo da mi dozvole’ ponadao se Tinin verenik, koji objašnjava da je pevačica ušla na imanje u Lisoviću kako razbila predsrasude o sebi i pokazala ko je ona zaista.

https://www.youtube.com/watch?v=ZjQaMpaVgF8&feature=player_embedded

Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata kaže da je bilo sexa na Farmi?!

Milica neće da menja Indi na „Farmi“

Anabela: Želim da se Gagi zaljubi na „Farmi“


Nema komentara na “Verenik Tine želi da je zaprosi na Farmi /video/”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump