Žene više vole štrebere

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

Da um caruje a snaga klade valja potvrdilo je i jedno istraživanje na temu da li žene više vole mišićave muškarce ili štrebere.

Odgovor je neočekivan: frajeri koji

više vremena provode u teretani nisu naročito zanimljivi damama.

Istraživanje koje je obuhvatilo preko tri hiljade pripadnica lepšeg pola otkrilo je da bi 75% ispitanica radije bile sa muškarcem koji ume nešto da popravi u kući nego sa onim koji je opterećen svojim fizičkim izgledom. Teretana, čini se, postiže kontraefekat: devet od deset dama reklo je da muškarci koji ne silaze sa spravi za vežbanje deluju na njih kao hladan tuš.

Snalaženje sa alatom ili umeće popravljanja aparata po kući je pravi magnet za žene. Naime, polovina ispitanica rekla je da ni ne razmišlja o vezi sa čovekom koji se ne razume u nove tehnologije ili majstorisanje po kući.

„Ovi rezultati su veliki udarac za sve muškarce koji redovno posećuju teretanu da bi bili što zgodniji i privlačniji suprotnom spolu. Žene možda ‘balave’ nad zgodnim frajerima poput Breda Pita i Džordža Klunija, ali kad su stvarne veze u pitanju, one bi radije bile s nekim ko zna da se snađe sa alatom i aparatima. Žene očigledno više cene muškarce koji mogu da im pomognu,“ rekao je predstavnik kompanije koja je sprovela istraživanje.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Žene vole aroganciju, a muškarci osmeh

One vole tračarenje, možda više od sexa?!

Klinci vole Internet ali i druženje uživo!


Nema komentara na “Žene više vole štrebere”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump