Zvezdan doneo cveće na Ksenijin grob?

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Nekoliko dana posle šestomesečnog pomena tragično preminuloj denserki Kseniji Pajčin, ekipa „Alo!“ posetila je njenu večnu kuću.

I na grobnoj ploči pored brojnih buketa

cveća uočila jedan koji nam je privukao posebnu pažnju.

Sedam predivnih belih ruža i jedna crvena u providnom celofanu s ceduljicom zataknutom između listova i kratak ispisani tekst: „Zauvek tvoj Z.“

Da li je reč o gestu nekog obožavaoca ili ne, tek samo dva dana pre toga iz dvogodišnjeg pritvora pušten je Zvezdan Slavnić, bivši dečko i najveća ljubav pokojne Ksenije Pajčin, koji je u kruševačkom Okružnom zatvoru služio kaznu zbog šverca narkotika. Kako su mediji pisali, on je veoma teško primio vest o njenom ubistvu, toliko se potresao da su, budući da mu je zdravlje loše, lekari morali da mu daju lekove za smirenje. Kako su tada pisali mediji, Slavnić je danima bio utučen zbog tragičnog kraja „ljubavi njegovog života i zdravstveno stanje mu se pogoršalo, pa je zbog operacije srca iz Kruševca hitno prebačen u bolnicu pri Centralnom zatvoru u Beogradu“.

Do zvanične potvrde da li je upravo Zvezdan ostavio cveće na Ksenijinom grobu nismo uspeli da dođemo jer se u toku jučerašnjeg dana nije javljao na broj telefona poznat našoj redakciji.

Dao čitulju iz zatvora

Kada je nesrećna pevačica poginula, Zvezdan je iz zatvora dao čitulju u jednom dnevnom listu u kojoj je izrazio žaljenje povodom njene smrti. Tekst je glasio: „Poslednji pozdrav. Zvezdan“.

Ksenija: Najteže sam prebolela Zvezdana

Pokojna pevačica je u svom poslednjem intervjuu u emisiji „Skandalozno“ na TV „Košavi“ upravo Zvezdana pomenula kao svoju prvu ljubav i da joj je najteži raskid u životu bio upravo s njim. Njihova veza se završila 1998. takođe tragedijom. Naime, Zvezdan je u klubu „Četiri sobe“ hicima iz pištolja ubio Olivera Jovanovića, a novine su tada pisale da je povod za ubistvo bio sukob zbog Ksenije. Slavnić je bio osuđen na devet i po godina, a kazna je naknadno smanjena na osam.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca na letovanju na Kipru „zaradila“ upalu pluća!

Toše Proeski dobio svoju zvezdu na nebu!

Poslednji intervju Ksenije Pajčin /video/


Nema komentara na “Zvezdan doneo cveće na Ksenijin grob?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump