Ana Stanić trudna?

Ana Stanić i njen dečko Momčilo Lavrnić zakazali su venčanje za 16. oktobar.

A odluku da stanu na „ludi kamen“ doneli su naprečac, jer je pevačica ostala u

drugom stanju.

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Stanićeva je uradila test za trudnoću koji je bio pozitivan i odmah se uputila kod ginekologa.

– Pre desetak dana Ana je posumnjala da je trudna i odmah kupila test za trudnoću koji je pokazao da je u drugom stanju, a ona je zaključila na osnovu simptoma da je već u drugom mesecu blagoslovenog stanja. Odmah je vest saopštila Momčilu, koji ju je savetovao da ode kod lekara i izvadi krv kako bi bili sigurni. Pevačica je za rezultate testa rekla svojim najbližima, koji su bili presrećni, jer znaju da ona i njen dečko već duži period rade na potomstvu – rekao je za „Alo!“ izvor blizak ovom paru i dodao da je Stanićeva dva dana nakon saznanja zakazala venčanje.

– Kada je obavila pregled kod ginekologa, vratila se kući i nije htela ništa da priča i komentariše, već je nabacila zagonetan osmeh i ćutala. Posle samo dva dana saopštili su najužem krugu porodice da će se sredinom oktobra venčati i napraviti slavlje za nekoliko desetina ljudi – dodao je naš izvor.

U želji da proverimo naše saznanje, tri dana smo pokušavali da stupimo u kontakt sa Stanićevom, a nakon što se nije javila, poslali smo joj SMS sa pitanjem o njenoj trudnoći, ali pevačica do zaključenja ovog broja nije odgovorila.

Podsećanja radi, Ana je odlučila da će sama dizajnirati venčanicu, a kuma na venčanju će joj biti glumica Katarina Radivojević, sa kojom je već duži period najbolja prijateljica.

Ani prvo dete, Momčilu drugo

Momčilo i Ana su u troipogodišnjoj vezi i pevačici će ovo biti prvi brak i prvo dete, dok njen sa novinarkom Brankom Nevistić ima desetogodišnjeg sina Luku. Njih dvoje nisu mnogo u medijima pričali o svojoj ljubavi, ali očigledno je da Stanićevoj takva porodična situacija njenog dečka ne smeta.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Stanić želi bebu

Porodila se Ana Stanić!

Ana Stanić: Zbog albuma ne idem na medeni mesec


Nema komentara na “Ana Stanić trudna?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump