Ana: Teško mi je kad pevam „Mišo moj“

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Veliki hit Ane Nikolić „Mišo moj“, sa njenog novog albuma „Mafija kafe“, Marina Tucaković je posvetila svom pokojnom sinu.

Ana priznaje da joj je veoma teško kad peva tu pesmu.

„Kada mi je Marina rekla da želi da ja otpevam tu pesmu – naježila sam se. Ćutala sam, ali nisam mogla da odbijem, znala sam da je preda mnom veliki zadatak. Pred svaki otpevani stih u studiju prikupljala sam snagu da ne zaplačem. Marina je uvek volela kako ja izgovaram slovo „š„ i zato me je zvala Mišo, kao svog pokojnog sina“, otkrila je Nikolićeva za „Press“. Ana otkriva i da je inspirisala Marinu da napiše pesmu „Insomnija“, s kojom je Jelena Karleuša napravila veliki medijski bum. „ Noću skoro i da ne spavam, jer ne mogu! Marina je jedne noći došla kod mene i nije mogla da poveruje da sam budna. Rekla mi je: ’Aman, luda ženo, popij tablete za spavanje’! Objasnila sam joj da mi to ništa ne pomaže i da bolujem od insomnije. Marina je napisala pesmu o tome. Jelena me nakon nekoliko dana pozvala i zamolila da ona otpeva pesmu jer je osetila da je hit, i ispostavilo se da jeste. Eto, i od mog života napraviše hit“, kaže Ana.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Premijerno novi spot Ane Nikolić “ Mišo moj“!

Maja: Cakana mi je smestila!

Goca: Ko kaže da je JK uopšte pevačica?!


Nema komentara na “Ana: Teško mi je kad pevam „Mišo moj“”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump