Anđelina drogirana tokom intervjua o filmu „Gia“?

Osuđivani diler droge Frenklin Mejer dao je intervju za magazin ’Life & Style’ u kojem otkriva neke detalje o istorijatu Anđeline Džoli sa drogom.

Mejer navodi da je Anđelina,

koju je upoznao 1997. godine, mnogo puta došla kod njega da kupi drogu.

’Viđali smo se dva do tri puta nedeljno svaki put kada je dolazila u grad. Kupovala je kokain i heroin. Svaki put bi potrošila oko 100 dolara. Ušmrkavala je i kokain i heroin preda mnom i nije joj bilo bitno ko je još prisutan’ rekao je Mejer.

On tvrdi da je slavna glumica bila drogirana i kada je pre deset godina gostovala u emisiji kod TV voditelja Čarlija Rouza (68). Anđelina je tada bila hiperaktivna, meškoljila se dok je razgovarala, brisala je nos i bila dekoncentrisana. Pričala je o filmu ’Gia’, i kako joj se bilo teško odvojiti od lika u kojem glumi manekenku Điju Karanđi ( Gia Carangi), zavisnicu od kokaina i heroina koja je umrla od side. Mejers tvrdi da ga Džolijeva pre snimanja tog filma posetila, navodno želeći da se što bolje pripremi za ulogu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina o platičnim operacijama i na premijeri!

Anđelina o novoj ulozi: Ponekad je dobro biti zao!

Anđelina Džoli snob – Džoni Dep dosadan


Nema komentara na “Anđelina drogirana tokom intervjua o filmu „Gia“?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump