Anđelina: Film ne počinje torturom i silovanjem!

Rediteljski prvenac holivudske glumice Andželine Žoli, koji se trenutno snima u Mađarskoj.

Od početka izaziva kontroverze i osporavanja u javnosti,

uglavnom zbog radnje samog filma, koji obrađuje temu zabranjene ljubavi Srbina i muslimanke u ratom zahvaćenoj Bosni. Žolijeva je stoga za magazin „USA Today“ odlučila da demantuje brojne glasine koje se tiču scenarija njene ljubavno-ratne drame.

Iako je navikla da sve što radi bude propraćeno gomilom tračeva, te da se iste ne obazire, Andželina je odlučila da ovoga puta prekine nagađanja za koja izričito tvrdi da su neosnovana. Andželina je takođe istakla da namerava da ratne sukobe u Bosni prikaže sa što je više poštovanja moguće.

– Stvar je veoma jednostavna. Kolaju razne glasine da ljubavna veza u filmu započinje silovanjem i torturom, što uopšte nije tačno – kazala je glumica u pauzi snimanja na setu u Budimpešti.

Žolijeva, koja je već godinama ambasador dobre volje pri UN, kaže da ipak nema nameru da beži od užasnih detalja ratnog konflikta koji se dogodio na području nekadašnje Bosne i Hercegovine. Međutim, kako je objasnila njen film neće biti ni nekakva uvrnuta fantazija, te da svi koji je unapred kritikuju greše. Ono što je novopečena rediteljka potvrdila jeste da se u filmu rađa romansa između Srbina (igra ga Goran Kostić) i muslimanke iz Bosne (Zana Marjanović), te dodala:

„Njihova veza započinje u jednom klubu pre početka rata. Glavni junaci započinju svoju priču uz sreću, igru i ples. Po načinu na koji njihova ljubav započinje, ta veza je normalna“. Međutim, idilu mladih ljubavnika narušava početak ratnih razaranje.

– Ovaj film govori o iskustvu koje mnogi različiti ljudi, na različitim stranama, dožive kako rat uzima svoj danak. Jedan par koji je mogao imati srećan život da rat nije počeo, doživljava jednu sasvim drugačiju priču upravo zbog rata – otkrila je Andželina.

Iako su prethodnih nedelja na njen račun stizale optužbe mnogih pojedinaca i organizacija, glumica ih ne krivi što su na taj način izrazili svoju zabrinutost.

– Sve se može očekivati kada snimate film o teškim temama, koje obrađuju delikatne stvari, koje se pri tom nisu desile tako davno. Stoga se sa takvim temama treba postupati što je obazrivije moguće – zaključila je glumica.

Cveta ljubav sa Bredom

I dok se bura oko Andželininog filma ne stišava, glumica nastavlja snimanje u Budimpešti, a u pauzama razmenjuje poljupce i zagrljaje sa svojim partnerom Bredom Pitom, koji je često posećuje na setu. Nakon scena koje su snimane u jednom sirotištu, Andželina je ovih dana snimala uvodne scene filma, u jednom klubu.

izvor: Blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina sa ekipom u sredu dolazi u BiH!

Anđelina ipak snima u Sarajevu!

Moraće da skrati film o ratu u BiH!!!


Nema komentara na “Anđelina: Film ne počinje torturom i silovanjem!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump