Anđelina ipak snima u Sarajevu!

Saga o filmu „Bezimena ljubavna priča“ je izgleda završena.

I holivudska diva Anđelina Žoli će deo svog prvenca u ulozi reditelja snimiti u Sarajevu!

Gavrilo Grahovac, ministar kulture BiH promenio je odluku i nakon što je pročitao scenario filma koji okuplja glumačku ekipu s ovih prostora i dozvolio Anđelini da snima na području Federacije BiH.

„Grahovac je poništio zabranu koju je doneo u sredu i Anđelina Žoli može da nastavi rad na svom projektu“, potvrdio je Edin Šarkić iz producentske kuće „Skaut film“.

„Pisano rešenje biće dostavljeno u ponedeljak, zasad imamo usmenu potvrdu“, rekao je on.

Da podsetimo, Grahovac je zabranio snimanje na području Sarajeva zbog problematičnog scenarija. Naime, Udruženje „Žene – žrtve rata“ apelovalo je na ministra da glumici zabrani snimanje zbog prikazivanja ljubavne veze silovane bosanske muslimanke i njenog silovatelja Srbina. Navodno se silovana muslimanka zaljubljuje u Srbina koji joj je odsekao dojku?!

Zabrana snimanja u Sarajevu izazvala je veliku pažnju međunarodne javnosti imajući u vidu i to da je Anđelina ambasador UNHCR-a. Ona je u dva navrata obilazila izbeglice u BiH.

Anđelina je bila primorana da dostavi scenario na uvid i zatražila je sastanak sa predstavnicama Udruženja „Žene – žrtve rata“ kako bi otklonila svaki nesporazum. Snimanje filma započeto je u Budimpešti pre tri nedelje. Glumačku ekipu između ostalih čine Nikola Đuričko, Rade Šerbedžija, Branko Đurić, Zana Marjanović… Dolazak čitave glumačke ekipe u Sarajevo i Zenicu očekuje se u novembru.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina ostala bez dozvole za snimanje u BiH

Anđelina završava prvi deo filma

Anđelina odgovorila udruženju „Žene žrtve rata“


Jedan komentar na “Anđelina ipak snima u Sarajevu!”

  • nije bitno
    19 oktobra, 2010, 18:37

    ma nek je srbin glavni negativac pa nek ide sve u tri lepe… Really Angry Really Angry Really Angry

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump