Anđelini se pridružio Bred Pit sa blizancima

Nakon brojnih nagađanja, Anđelini Džoli, koja je u Budimpešti bila sa sinovima Paksom i Medoksom, i ćerkama Šajlom i Zaharom.

Pridružio se i Bred Pit. Holivudski zavodnik

stigao je privatnim avionom iz Bostona u Mađarsku u četvrtak. Sa sobom je poveo svoju i Anđelininu najmlađu decu, blizance Noksa i Vivijen. Na fotografijama sa VIP ulaza budimpeštanskog aerodroma vide se blizanci koji su spremni za hladno vreme u Mađarskoj. Inače, pojavila se vest da bi Anđelina i Bred mogli opet da se zajedno nađu pred kamerama. Čuveni reditelj Daren Aronofksi najavio je da će naredne godine početi snimanje filma po knjizi „Tigar“, u kome će Pit imati glavnu ulogu, a partnerka će mu najverovatnije biti njegova životna saputnica. A, osoba koja je poslednjih nedelja najčuvenija u Mađarskoj jeste Anđelina Džoli. Novinari ne mogu da priđu lokacijama na kojima snima svoje prvo rediteljsko ostvarenje, a obezbeđenje ne dozvoljava paparacima da se približe vili u kojoj živi. Međutim, fotografi su ipak uspeli da je uslikaju… Slavna glumica obučena u zimsku jaknu, raspoređuje svoju ekipu na setu koji je smešten u dom za napuštenu decu. Snimanje počinje rano ujutru, a rediteljka na snimanje dolazi u konvoju automobila koji su tu da štite njenu privatnost. Istovremeno, deo dana provodi i u filmskom studiju udaljenom 45 kilometara od Budimpešte, gde se takođe snima njena ratna ljubavna priča. Iako se nagađalo da će i Anđelina imati bar malu ulogu u filmu, definitivno je da je glumu prepustila bosanskim i srpskim glumcima. Takođe, u filmskoj ekipi nema američkih glumaca!

Jednu od značajnijih uloga igra naš Nikola Đuričko, kome društvo u Budimpešti pravi cela porodica. Naime, producenti su obezbedili svim glumcima da uz njih za vreme snimanja u Mađarskoj budu njihove familije. Tako poslednje dve nedelje, pored supruge, sa Đuričkom su i njihovo dvoje dece, petogodišnja Nađa i Đorđe, koji je tek napunio godinu dana. Od ostalih aktera Anđelininog filma, svoju porodicu je u Mađarsku preselio i bosanski glumac Feđa Štukan, kog smo gledali u filmu „Neke druge priče“. Njegova supruga otkrila je da su smešteni u luksuznom hotelu u centru grada i da se glumci i njihove porodice posle skoro celodnevnog snimanja sastaju po baštama kafića u Budimpešti. Istovremeno, u Bosni se takođe spremaju za ponovni dolazak Džolijeve. Ona bi trebalo da se u novembru preseli sa ekipom u Sarajevo, gde će snimiti deo filma. Trebalo bi da se film snima na lokacijama na Jevrejskom groblju, Kozijoj ćupriji i u Starom gradu. Hotelske sobe su već rezervisane za sve glumce, i to do kraja novembra. Edin Šarkić, čija će agencija „Scout Film“ raditi izvršnu produkciju u Sarajevu, najavio je da planira da organizuje konferenciju za medije kada Anđelina bude stigla u Bosnu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bred se takođe pojavljuje u Anđelininom filmu?

Bred Pit pomirio Anđelinu Džoli sa ocem!

Anđelina sa ekipom u sredu dolazi u BiH!


Nema komentara na “Anđelini se pridružio Bred Pit sa blizancima”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump