Bane priznao da se „loži“ na Nataliju

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Nataliji je malo trebalo da zaboravi muža! Njeno ponašanje na „Farmi“ liči na sve sem na ponašanje nekoga ko ima muža i dete.

Dopuštala je da joj grudi mazi

Jelena, a Banetu maltene sve što poželi. Manekenove usne na njenom golom stomaku joj prijaju toliko da počinje da se uvija ne prateći više ni ritam muzike. Strast joj se razbuktala, pa se neretko svojom zadnjicom nabije na njegov rajsferšlus. Istina, još uvek zakopčan. Ali, kako dani odmiču, sve se više čini da ćemo uskoro čuti onaj zvuk dok se povlači nadole. Poslednja žurka na imanju u Lisoviću definitivno ide u prilog ovim očekivanjima. „Mi uz ovu pesmu možemo da pričamo, a možemo da pređemo i na nešto lepše. Hoćeš da gubimo vreme u priči, ili ovo drugo?“, pitao je Bane Nataliju, koja mu je odgovorila: „Moraćeš još malo pričekati.“ Maneken je onda rekao: „Ali, kad sam te video, moj jezik se malo podebljao.“ Jezik? Fin neki dečko, pa ne želi da gledaocima bubnjaju uši od bipovanja kad bi izgovorio ono što zaista misli. I oseća. A i ona, dok je čvrsto drži otpozadi. Natalijin suprug Sani više ne može blagonaklono da gleda na njeno razuzdano ponašanje. „Natalija se tamo previše opustila. Malo je preterala, ali vidim da se dobro zabavlja. Meni lično ne smeta to njeno pipkanje s Banetom, ali naš sin ne razume te igrice. Ja njemu moram da objašnjavam šta mu to mama radi na ‘Farmi’ i njemu to uopšte nije interesantno. Mislim da je vreme da Natalija napusti ‘Farmu’ upravo zbog našeg sina, koji je ovih dana i zdravstveno loše“, poručuje Sani. Denser moli produkciju Pinka da diskvalifikuje Nataliju iz rijalitija. Iako je svojevremeno bio oduševljen idejom da mu supruga uđe u rijaliti šou, Sani se, po svemu sudeći, grdno pokajao! Izvor blizak produkciji kaže da lider „Trik FX“ već danima ne može da podnese pritisak javnosti zbog neprikladnog ponašanja svoje supruge. „Sve je počelo otkad je Renato Henc napustio šou i izneo neke detalje za koje niko osim farmera nije znao, a to je – da se Natalija ozbiljno muva i pipka s Banetom Jankovićem! Vidno uzbuđen i razočaran, Sani je zamolio produkciju da njegovu suprugu udalji iz rijalitija, ali su mu oni najljubaznije objasnili da je to nemoguće jer ona nije prekršila nikakvo pravilo koje je vezano ugovorom“, priča dobro obavešteni izvor. Da li zbog sujete, porodice ili ortaka koji mu se iza leđa podsmejavaju, nazivajući ga rogonjom, tek vođa grupe „Trik FX“ obratio se javnosti preko društvene mreže „Fejsbuk“ i pozvao sve njihove fanove da ne glasaju za Nataliju.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sani: Nataliju sada još više volim!

Sani zbog žene napustio Srbiju!

Nata kaže da je bilo sexa na Farmi?!


Tagovi: [ , , , ]

2 komentara na “Bane priznao da se „loži“ na Nataliju”

  • zilll
    15 oktobra, 2010, 10:59

    zenska je cud..cudna rabota…hahahah

  • milica@milica
    22 oktobra, 2010, 16:32

    OVAJ PEDERKO BANE POZNAT JE SAMO PO TOME STO JE RADIO KAO KONOBAR U RED STAR KAFEU SA JOS TROJICOM PEDERA,OD TOGA DVOJICA SU BILI RASNI CRNOGORSKI DJETICI MLADEN I SINISA I DEKI STRIPER,KOJI JE PO POTREBI BIO I FURUNA I FURUNDZIJA.GAZDA GA JE UBACIO U KOMBINACIJU DA RADI NEKE SPOTOVE,POSTO MU TO NIJE BIO PROBLEM JER JE COVEK POJE… CELU ESTRADU,A KOD NJEGA SU INACE RADILI ZGODNI FRAJERI UGLAVNOM PEDERI,DA BI SVE RIBE KOJE SU TAMO ISLE KAO LUDE,BILE OKO NJEGA,KAO JEDINOGA NORMALNOG I MORAM DA PRIZNAM EKSTRA FRAJERA.BANE SE INACE LOZIO NA GAZDU I TO SU SVI ZNALI.PROVERENO 200%!!!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump