Bred vara Anđelinu sa Ketrin Moris?

Američki tabloid Star objavio je vest da Bred Pit (46) ponovo nije veran svojoj partnerki Anđelini Džoli (35).

Nakon priče o aferi sa izvesnom francuskom stjuardesom,

Star tvrdi da se Pit zagledao u svoju koleginicu Ketrin Moris (41).

Najpoznatiji par na svetu trenutno je razdvojen – dok Anđelina režira film u Budimpešti, Bred snima ‘Moneyball’ u Bostonu. Baš na setu dopala mu se plavokosa Ketrin, koja takođe nije imuna na šarm jednog od najseksipilnijih muškaraca na planeti.

Izvori bliski ekipi filma kažu da je hemija među njima evidentna, te da se često ne ustručavaju da pokazuju kako su jedno drugom privlačni. Tako je jednom Bred skinuo majicu pred Ketrin, koja nije mogla da odoli a da ne uzdahne čežnjivo, piše Star. Štaviše, ostalim članovima filmske ekipe često ume da bude neprijatno u društvu Breda i Ketrin.

Mada zvuči poprilično neubedljivo, priča o aferi na setu nije nemoguća jer je upravo tako Pit postao razveden čovek. Na snimanju ‘Mr and mrs Smith’ upoznao je Anđelinu sa kojom danas ima šestoro dece i od koje, osim ljubavnica, krije i da puši, jer mu ona brani uživanje u duvanu, dodaje Star.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bred Pit pomirio Anđelinu Džoli sa ocem!

Bred Pit odveo decu i ostavio Anđelinu Džoli!

Bred se takođe pojavljuje u Anđelininom filmu?


Nema komentara na “Bred vara Anđelinu sa Ketrin Moris?”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump