Brenin otac doživeo nezgodu

Lepa Brena odložila je dugo planirani put u Sjedinjene Države, jer je njen otac doživeo saobraćajnu nezgodu, saznali su domaći mediji.

80-godišnjeg Abida Jahića je na

pešačkom prelazu u Brčkom udario autobus. Nesreća se dogodila prošle nedelje, a Brenin otac odmah je prebačen u bolnicu u Tuzli, u kojoj je proveo nekoliko dana. Prilikom udara je, srećom, zadobio lakše povrede i uspešno se oporavlja, prenosi ’Kurir’.

Zabrinuta za oca, popularna pevačica je odložila put u Ameriku i odmah otputovala u Bosnu da ga obiđe. Pošto je Jahić pušten na kućno lečenje, Brena je mogla mirne savesti da ode na planirani put, a dok ona bude boravila u Sjedinjenim Državama, o ocu će se brinuti njen brat Faruk.

Inače, Brena je u Ameriku otišla sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima, a danas će u njihovom društvu proslaviti jubilarni 50. rođendan.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Preminuo otac Lepe Brene

Kaća i Bane imali saobraćajnu nezgodu

Žan-Klod van Dam doživeo infarkt


Nema komentara na “Brenin otac doživeo nezgodu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump