Čedo Čvorak ostao bez pevačice!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Osim što je ispao iz borbe za 100.000 evra u rijaliti programu „Farma“, Čeda Čvorak, frontmen grupe „Luna“, ostao je i bez pevačice!

Naime, kako „Alo!“ saznaje,

razlaz sa Zejnom Murkić, devojkom koja je otpevala većinu pesama na albumu, bio je neminovan jer muzičar nije dozvoljavao da se iko osim njega pita za bilo šta u grupi.

Kako bismo proverili verodostojnost ovih informacija, pozvali smo Čedu, koji nam je rekao sledeće:

– Ja mogu da upravljam onim što je u mom interesu. „Luna“ je trenutno u trećem planu. Moja kampanja sada je usmerena ka „Farmi“. Vučem poteze koji su meni interesantni, a nije bitno da li je ona član grupe ili ne – rekao nam je malo konfuzno frontmen grupe „Luna“.

Ništa bolji odgovor nismo dobili ni od Zejne.

– Nemam komentar na njegove izjave, a ni sama ne znam da li sam trenutno u grupi – rekla je Zejna, koja je na našu opasku da je na svom „fejsbuk“ profilu već objavila da nije član „Lune“ i da kreće u solo vode ostala misteriozna.

– Zaključite sami šta je istina – rekla je na samom kraju razgovora bivša pevačica grupe „Luna“.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Čeda Čvorak našao dve nove pevačice!

Farma: Stiže Čeda Čvorak!

Kristina Čanković: Čeda Čvorak me je maltretirao!


Nema komentara na “Čedo Čvorak ostao bez pevačice!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump