Dragana Mirković: Povlačim se sa estrade!

Pevačica sa izuzetno dobrim vokalom i jedna od najpopularnijih folk diva sa naših prostora.

Dragana Mirković, posle 26 godina bavljenja estradom,

odlučila je da se povuče sa iste i da živi normalnim životom.

„Od petnaeste godine sam u ovom poslu, lepo je bilo i zahvalna sam Bogu i ljudima. Znam da me narod neće zaboraviti, svesna sam toga i pored skromnosti koju imam“, izjavila je Dragana i dodala da zna da će mnogi biti razočarani ovom odlukom ali i razumeće je jer želi da se posveti svojoj porodici.

Dragana kaže još i to da joj, za ovih 26 godina nije ni malo bilo lako jer nije jela zlatnom kašikom i nije živela pod staklenim zvonom. „Živela sam životom obične osobe dok sam otišla u Australiju. Da se čovek navikne na lepo treba mu malo, ja sam se brzo navikla, ali mogla bih i bez tog luksuza živeti. „, i na to dodaje da onaj ko misi da je život bogataša lak, prevario se i da novac nije jedini faktor presudan za sreću.

Mirkovićeva u daljem tekstu nije mogla a da se ne osvrne na takozvana prijateljstva koja se tiču estrade. „I danas se dese nameštaljke od kolega, i verujem da je razlog toga prokleta ljubomora, i to jako bolno saznanje otplačem i odbolujem, da bih na kraju shvatila da to prijateljstvo nije bilo vredno tih mojih suza“ , i kaže da je lako steći neprijatelje i da je za to dovoljno samo biti srećan.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dragana Mirković poklanja pesme!

Pomirili se Dragana Mirković i Mile kitić!

Dragana Mirković i Lepa Brena na večeri!


3 komentara na “Dragana Mirković: Povlačim se sa estrade!”

 • Marko
  13 novembra, 2010, 22:39

  Dragana nemojte jos da se povucete sa estrade jos uvek ste mladi i mozete jos puno toga da pruzite ja se zovem Marko imam 22 godine ja vas slusam jos od 1994.godine i obozavam sve vase stare pesme.

 • tina
  1 decembra, 2010, 15:27

  dragana nemoj molim te da napustis estradu jer vas slusam od 1990 stvarno si kralica estrada bez tvoje pesme ne mogu

 • nada
  6 maja, 2015, 9:01

  Dragana se “ povlaci sa estrade “ vec davno i nikako da se „povuce“. Sta je to zadrzava, pare ili slava? Rekla je jos davno, “ kada budem napunila 40 godina prestacu da pevam“ pa sto ne prestane da peva? Valjda je mislila da ce biti stara i ruzna ili je koleginice koje su bile stare 40 godina, gledala kao babe.
  Danas je u „punoj snazi“ kao americke pjevacice, ne znam koga imitira ali joj ne ide lose. Jeste da ona ne pjeva istu muziku kao one ali ima onu „seljacku zicu“ u grlu pa moze jos puno godina da rasteze. U svakom slucaju zelim joj jos puno godina rada i da nam ne obecava da ce da ode prije nego to stvarno odluci.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump