Dženifer Lopez sa decom reklamira Guči

Kategorija [ Moda, Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Reklamna kampanja čuvene modne kuće Guči biće sasvim drugačija od prethodnih, jer su zaštitna lica kolekcije za proleće 2011.

Dženifer Lopez i njeno dvoje dece.

Na fotografijama koje su već objavljene u javnosti, vidi se kako latino diva i njeni dvogodišnji blizanci Maks i Emi uživaju na plaži u Malibuu, obučeni u zanimljive Gučijeve kreacije. Takođe se vidi i da su slatki mališani nasledili mamin talenat za poziranje, pa se može reći da će kampanja biti pun pogodak.

„Ovo je prvi put da sam tako nešto radila sa decom. Bilo je to posebno iskustvo,“ rekla je ponosna mama, koja je sa decom još letos stala pred objektiv čuvenog dvojca Merta Alasa i Markusa Pigoa.

41-godišnja Dženifer neće uzeti honorar – umesto toga, tražila je da modna kuća zauzvrat donira novac UNICEF- u i fondaciji Maribel, koju je pokrenula sa sestrom Lindom.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dženifer Lopez sa sinom došla na žurku!

Dženifer Lopez i P Diddy ponovo zajedno?

Kako je u krevetu sa Dženifer Lopez?!


Nema komentara na “Dženifer Lopez sa decom reklamira Guči”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump