Farma: Poljubili se Kaća i Baki!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Da se na imanju u Lisoviću više ne zna ko se sa kim do‘vatio, pokazala je u utorak veče mlada zvezda „Granda“ Katarina Živković.

Koja je iznenada odlučila da joj je u

Bakijevom naručju najbolje. Kako prenosi „Alo“, nakon što je popila veliku količinu alkohola, Katarina je krenula da igra sa Bakijem, ali se po njenom pogledu i ponašanju činilo kao da to radi u inat manekenu, koji je svu pažnju poklonio Nataliji.

– Da li se ja tebi sviđam? – upitao je Baki B3 nekoliko puta mlađanu pevačicu. Nakon nekoliko stidljivih pogleda, Kaća je odgovorila potvrdno i usledio je prvi poljubac. Za ovo što se desilo još uvek nije saznao niko od farmera. Biće veselo, posebno kad Bane shvati šta se dešava.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bane i Baki se poljubili!/video/

Farma: Baki i Peja napustili imanje!

Farma: Nova svađa Baneta i Bakija!


2 komentara na “Farma: Poljubili se Kaća i Baki!”

  • kaca
    15 oktobra, 2010, 10:20

    katarina je najgori primjer žene , djevojke ili šta već. ona je toliko plitka i ne emotivna da se to prosto vidi na prvi pogled. šteta mlada je i lijepa djevojka sa vrlo malim procentom inteligencije. njoj treba neko da je vodi kroz život a to neka bude njena mama koja je napravila od nje invalida . prosto ne gledam farmu samo zbog nje jer je totalni kreten a i odvratna je Female Fighter Really Angry Evil Grin Really Pissed Cry

  • Milena
    3 novembra, 2010, 9:01

    Ne branim ni kacu ni bakija. Isti su, napolje.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump