Kaća: Sanji mogu brak da uništim! /intervju!

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica Katarina Živković kaže za „Alo!“ da može da uništi brak svojoj koleginici Sanji Stojanović, ali da će ipak biti korektna i da neće to uraditi.

Naime,

izbačena farmerka je razočarana što je Sanja pričala na tu temu iako su se pred ulazak

na imanje dogovorile da ćute o ovom svojevrsnom ljubavnom trouglu.

– Sanja i ja smo se pre ulaska na farmu videle, popile kafu i dogovorile da prljav veš nećemo iznositi tamo. Međutim, čula sam da je ona to ipak uradila. Njen muž i ja se jesmo dopisivali, ali nisam bila ja inicijator tih poruka. On je dolazio na moje nastupe i slao mi poruke. Ne želim mnogo da pričam o tome, jer ako hoću, mogu Sanji da rasturim brak i ona je toga svesna. S obzirom na to da znam koliko voli muža i da ima dete sa njim, neću više komentarisati to, jer, ponavljam, da hoću, mogu da joj rasturim brak.

– Renato je izjavio da si imale afere sa mnogim gazdama kod kojih si nastupala?

– Bože, svašta. Čovek koji na imanju ćuti, sa svima je dobar, svima pomaže i sa svima se liže, a onda izađe napolje i počne da pljuje po svima. Nije vredan mojih komentara.

– Znači nije bilo nikakvih afera?

– Naravno da ne. Pa da je bilo, ja bih sada imala snimljen album.

– Shvatili smo da voliš da flertuješ, pogotovo na tim žurkama. Šta se to dešavalo između tebe, Baneta i Bakija?

– U Bakija sam se mnogo razočarala, čovek mi je pričao da mu se nenormalno sviđam, kleo se u dete, a ja sam od ostalih farmera čula drugu priču. Čula sam da je hteo da mi rasturi svadbu, pa zašto to nije uradio? A što se tiče Baneta, pa ja sam se udala za njega, on je moj muž. On je super dečko i kada izađe sa farme, popričaćemo o svemu.

– Da si ostala duže na farmi, da li bi se desilo nešto konkretnije između tebe i Baneta ?

– Problem je što sam ja bila veoma svesna kamera, znala sam da me gleda porodica i nisam mogla da se upustim u neku igru.

– A poljubac sa Bakijem?

– Ma, ne! Nije bilo poljupca. Više puta je pokušao da me poljubi na prevaru. Pa nisam se ni na svom venčanju ljubila, a kamoli na žurkama.

Nisi na venčanju, ali jesi u senu sa Banetom?

– Ma, neeeeeeee, nismo se ljubili, mi smo pričali i grlili se. Veruj mi, nije mi bilo lako da se samo grlimo, ali zaista se nismo ljubili.

– Baš sam planirala da te pitam ko se bolje ljubi?!

– Paaa… Reći ću ti kada njih dvojica izađu sa farme.

– Šta misliš o odnosu Baneta i Natalije?

– Bane je više puta izjavio da on preferira tip žena kao što je Natalija. Taj muški mozak, višak energije koji ona ima. Mada, mislim da tu ničega konkretnijeg nema, ipak ona ima dete i muža.

– Renato je rekao da misli da je bilo seksa između njih?

– Ne znam za to, nisam čula, ali od Baneta opet me ništa ne čudi. On dobro zna šta radi.

Eva jedina nema taktiku

– Ko po tvom mišljenju ima taktiku?

– Imaju je svi. Moraš imati taktiku da bi ostao što duže. Jedina osoba na farmi bez taktike je Eva Ras. Ona je takva kakva je i njoj ništa ne treba zameriti.

Sanja Arsić
izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata kaže da je bilo sexa na Farmi?!

Sanja: Kaća mi je zabola nož u leđa /intervju/

Farmeri: Bane voli Jelenu, a ne Kaću


Nema komentara na “Kaća: Sanji mogu brak da uništim! /intervju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump