Macani nokautirao Daru Bubamaru

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Bubamara „popila“ nokaut! Gosti emisije „Mjau šou“, koja će se emitovati u petak, bili su prilično šokirani zbog onog što se dešavalo na snimanju.

Voditelj Dragan

Marinković toliko se bacakao po studiju da je malo falilo da neki od gostiju zadobiju ozbiljne povrede. Najgore je prošla Dara Bubamara, koju je Maca prvo bacio na pod, a onda je usledio i udarac. Dok se koškao sa Andrijom Miloševićem, Maca je jakim zamahom nehotice udario Daru direktno u nos. Pevačicina glava se pošteno zatresla, a ona je vrisnula: „E, krv mi ide!“ Maca joj je prišao i pitao da li je sve u redu, dok su se Andrija Milošević i Milan Kalinić smejali iz prikrajka. „Jeste me udario, ali blefirala sam da mi teče krv“, kaže Dara za „Kurir“ i dodaje: „Takva je emisija, pa sam se zezala, ali me je zbog siline udarca nos jako zaboleo. Nisam zamerila Maci, izvinio mi se i znam da nije bilo namerno.“ Ako Marinković nastavi sa ovakvim egzibicijama, moraće da promeni naziv emisije u „Nokaut šou“!

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Daru Bubamaru porodio crnac! /intervju/

RRA zabranila golu Daru na „Pinku“!

Braja nazvao Bubamaru prasetom?!


Nema komentara na “Macani nokautirao Daru Bubamaru”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump