Najčešće ženske zablude o muškarcima

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

Muškarci samo gledaju u velike grudi i ne podnose da je partnerka bogatija od njih.

Neke su od zabluda koje žene imaju o pripadnicima jačeg pola.

Iako se mora priznati da sve predrasude koje su dame stvorile o frajerima nisu sasvim neosnovane, većina njih su ipak preterane i prevaziđene. Na sajtu Hubpages.com navedene su najčešće ženske zablude u kojima se neki muškarci i dan danas mogu pronaći, ali srećom, samo retki.

Muškarci nisu emotivni

Možda najčešća predrasuda koju dame imaju o pripadnicima jačeg pola, a stvorena je jer se u mnogim društvima smatra da muškarac mora biti nesalomiv. Oni će teže zaplakati i uvek će se truditi da budu oslonac i zaštita, ali to ne znači da su roboti. Uostalom, emocije se ne iskazuju samo tugom i suzama.

Razmišljaju međunožjem

Verovali ili ne, postoje i muškarci čiji se svet ne okreće oko sopstvenog penisa. Verovatno su retki, ali nisu ni pojedinci koji svoj ponos svakodnevno mere ili mu daju ime toliko česta pojava. Uostalom, mnogi sa godinama prestanu da se vode niskim strastima i nauče da kontrolišu svoj seksualni nagon pa ne jure sve što nosi suknju.

Ne vole uspešne žene

Uprkos ‘Seksu i gradu’ čije su glavne protagonistkinje insistirale na ovoj rečenici, misliti da će se zbog vaše visoke plate svaki muškarac osećati promašeno je čista zabluda. Naravno, uvek postoji izuzetak, ali morate biti baksuz da naletite na kompleksaša koji je bio neuspešan i pre vas, a to će i ostati nakon što se sa vama rastane.

Muškarci ne umeju da se izraze

Tačno je da se pripadnici muškog pola ne razmišljaju niti komuniciraju kao žene. Štaviše, često donose zaključke na sasvim drugačiji način, ali to ipak ne znači da ne umeju da se izraze.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Muškarci se plaše lepih žena!

Koji su ženski atributi muškarcima sexi?!

Muškarci sve više cene pametne žene


Jedan komentar na “Najčešće ženske zablude o muškarcima”

  • Sanja
    23 februara, 2012, 17:53

    :*

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump