Natalija uvredila gej populaciju!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica i aktuelna farmerka Natalija iz grupe „Trik ef iks“ nesvesno je uvredila pripadnike gej populacije.

I poredila ih sa decom ometenom u razvoju.

Naime, farmeri su igrali igru istine“ i Limen je postavio Banetu pitanje: „Šta bi radio da ti dete bude gej?“, zbog kog se maneken na trenutak našao u čudu, ali rekao da bi pokušao da ga odgovori, ali ako ne bi uspeo, pomirio bi se sa tom činjenicom. Natalija je u tom trenutku pokušala da stane na stranu homoseksualaca, ali nije shvatila da ih je tolikom odbranom još više isprozivala.

– Moja dva najbolja druga su homoseksualci i verujte mi da na njih gledam kao na normalne ljude. Eto, na primer ja imam komšinicu koja ima dete ometeno u razvoju, i ona ga voli i pazi i više nego da je zdravo. Tako i svi mi treba da se ophodimo prema homoseksualcima i da ih prihvatimo u društvu – rekla je pevačica, ne kapirajući da je time poredila svoje drugove sa bolesnim ljudima. Ostatak je pokušao da je podrži u priči iako nisu baš najbolje razumeli šta je Natalija u stvari htela da kaže.

Predrag Azdejković: Ne znam što se gejevi druže sa njom!

Poznati gej aktivista i urednik „gej eho“ portala Predrag Azdejković kaže da mu smeta ovakav Natalijin stav:

– Interesantno je da ljudi često počnu svoje izjave „imam dosta gej prijatelja…“ i onda ih u nastavku rečenice ocrne. Nije mi jasno kakvo je to prijateljstvo i zašto gejevi pristaju na prijateljstvo s ljudima koji ih diskriminišu. Slično je i u ovom slučaju sa Natalijom. Često se ubaci to „nemam ja ništa protiv, ali…“ i to, ali upropasti sve – smatra on.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marija podržava gej populaciju!

Madona podržala gej populaciju! /video/

Jelena: Natalija je na farmi Saniju nabila rogove!


Nema komentara na “Natalija uvredila gej populaciju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump