Neda isprozivala Natašu i Anabelu!

Na nedavno održanoj žurki nedeljnika Story, pevačica Neda Ukraden je ozbiljno zamerila organizatorima.

Jer je više pežnje posvećeno novosadskoj barbiki

Nataši i njenoj koleginici Anabeli.

Neda veruje da su tim minornim prostorom hteli samo da je ponize iako nema karijeru kao Anabela Bukva ali ni opus a koji ima Bekvalčeva.“To poniženje vam neću oprostiti. Neka vam je na časti!“, izjavila je izrevoltirana Neda i dodala da nije ljubomorna na mlade pevačice ali je kolege iz pomenutog nedeljnika nisu ispoštovale na način koji dolikuje zvezdi njenog ranga.

„Na koga da budem ljubomorna?Obe su slatke i simpatične a ja odlično znam koliko je ženama teško da održe karijeru a da pritom neguju porodicu i podižu decu. Ja sam zbog te žurke prešla 700 kilometara a oni koji me ne cene ne trabaju da me zovu na slavlja, jer sam ja usred koncertne turneje. Svesna sam da sam aktuelna i da trenutno imam najveći hit na Balkanu“, kazala je Neda i dodala da nije teško sabrati dva i dva i zna šta je sve ostvarila u životu.

Za sam kraj Neda kaže da ne podleže kategorizaciji u kojoj osobe X i Y dobijaju prostora na pet, šest ili eventualno deset stranica, što znači da im opus zadovoljava kriterijume, što je sasvim OK ali ubuduće to može da se radi bez njenog prisustva.

izvor: SvetPlus


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Neda Ukraden uči unuku da svira klavir!

Đole nastavlja da napada Anabelu

Neda Ukraden postala baka!!!


2 komentara na “Neda isprozivala Natašu i Anabelu!”

 • andrea
  31 oktobra, 2010, 19:36

  NEMA TU PROZIVKE!!!!!! Kiss SVE SU POZNATE. Victory : MENI JE NAJBOLJA NATASA!
  Jump
  Jump
  Jump

 • daniela1
  1 novembra, 2010, 14:03

  neda e malku ljubomorna na mladite pejacki.ekstra izbor na hellomagazin za 5te najdobri vklucuvajki ja i anabela.gi obozavam site 5

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump