Nikola i Bojana uživaju u Njujorku!

Nikola Rokvić zbog devojke zapucao do Njujorka!

Pevač, koji je pre dve nedelje otišao na turneju u Kanadu, iskoristio je putovanje „preko bare“ kako bi obišao svoju devojku,

manekenku Bojanu Barović, koja živi i radi u Njujorku.

Pošto se nisu videli od učešća u rijalitiju „Survajver“, kad je Nikola došao kod Bojane, njihovoj sreći nije bilo kraja! Po priči upućenih, zaljubljeni golupčići su dva dana proveli sami, u četiri zida, tako da 48 sati bukvalno niko nije mogao da ih vidi niti čuje jer su im telefoni bili isključeni.

Nakon dobrovoljnog dvodnevnog „zatvora“, Barovićeva je rešila da svom dečku pokaže neke od brojnih znamenitosti grada koji mnogi smatraju centrom sveta. Kako saznajemo, na Nikolu je najsnažniji utisak ostavio Muzej madam Tiso sa voštanim figurama poznatih ličnosti.

S obzirom na to da iz Amerike nosi samo lepe utiske, ne treba sumnjati da Rokviću neće dugo trebati pa da ponovo krene put Velike jabuke. Ima bar jedan veliki razlog za to!

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nikola i Bojana priznali da su u vezi!

Rada u društvu Džordža Klunija!

Raskinuli Nikola Rokvić i Bojana Barović


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Nikola i Bojana uživaju u Njujorku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump