Sandra sa Ninom lumpovala na Akapulku!

Kako Press saznaje, jedna od najbogatijih srpkinja je u sredu veče sa hrvatskom pevačicom Ninom Badrić večerala u luksuznom restoranu.

A to je „Šeher“ na Senjaku.

Očevici tvrde da je gospođa Meljničenko angažovala veliki broj pripadnika obezbeđenja, njih oko 10, koji su opkolili ceo „Šeher“ ne dozvoljavajući fotoreporterima da slikaju njihovu gazdaricu. Sandra i Nina su restoran napustile oko 23 sata kad su se uputile na beogradski splav „Akapulko“ gde su ludovale do ranih jutarnjih sati.

– Sandra je bila jako dobro raspoložena iako je veče pre toga doživela neprijatnost kada je napustila reviju Suzane Perić u Domu garde na Topčideru, jer joj organizatori nisu obezbedili mesto u prvom redu. Sve vreme je pevala i igrala, a kako sam čuo napravile su ceh od dve dve hiljade evra. Pile su najskuplji šampanjac i rusku votku! Sandra je najviše bila vesela kada je bend pevao Cecine i Sekine pesme – navodi sagovornik Pressa koji je bio prisutan na splavu.

Sandra Meljničenko je juče svojim privatnim avionom otputovala za Rusiju gde se pridružila suprugu Andreju.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sandra Meljničenko napustila reviju Suzane Perić

Nina Badrić i Sandra Meljničenko na krstarenju

Sandra proslavila rođendan na sopstvenom ostrvu!


Nema komentara na “Sandra sa Ninom lumpovala na Akapulku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump