Sani: Natalija mora da napusti farmu!!!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Zbog zdravstvenih problema koje ima njihov sin, suprug pop pevačice Natalije, Sani, apelovao je na njene glasače i fanove da više ne glasaju za nju.

– Stvar je jako ozbiljna.

Molim sve ljude koji podržavaju Nataliju da više ne glasaju za nju kako bi bila izbačena, jer je jako potrebna našem detetu. Sin nam se psihički razboleo. Bila nam je Hitna pomoć u kući, dobija lekove i injekcije za smirenje i protiv bolova. Na svu tu muku, pao je na pločice i razbio, odnosno rasek‘o glavu. Jako je depresivan. Ne može da shvati ovu igru, nedostaje mu majka, jako. Zaključavao se u kupatilo. Zvao sam organizatore i producente „Farme“, kažu da će pomoći koliko mogu, ali da ne mogu puno da učine zbog licence. Jedino mi preostaje da ovako apelujem na ljude da ne glasaju za Nataliju, kako bi što pre došla kući, jer je potrebna našem sinu – rekao je za „Alo!“ Sani uznemirenim tonom.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sani zbog žene napustio Srbiju!

Sajko želi da napusti Farmu zbog devojke

Sani: Nataliju sada još više volim!


Nema komentara na “Sani: Natalija mora da napusti farmu!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump