Sani: Nataliju sada još više volim!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Prevelika blikost između Baneta i Natalije na ’Farmi’ ne brine previše njenog muža Sanija.

Koji je ubeđen da je u pitanju marketing i dobro osmišljena taktika.

’Natalija se više zeza, to je na jedan način ventil kako bi mogla da izdrži tamo. Oni se ponašaju kao da su najbolji prijatelji, ali na farmi svako sebi mora da pronađe društvo da bi opstao. S druge strane, naravno da mi laska da moja žena na farmi bude najbolja riba’ kaže Sani, vođa dens grupe ’Trik FX’. On je ponovio da i on i 15-godišnji sin Dejan podržavaju Nataliju i da im nedostaje.

’Ona je svesna da ima mene i dete i da ja nisam za bacanje, da se razumemo. (smeh) Natalija zna koliko vredim i koliko vredi naš brak. Poznajemo se 18 godina i ona dobro zna šta radi. Mora i ona da se opusti, pustite ih da se zezaju. Neka se zezaju, a neka ljudi pričaju šta žele. Pa šta bi bilo kada bi svi bili stegnuti. Moj sin i ja sto odsto stojimo iza Natalije i podržavamo je u svemu. Ništa joj ne zameram. Istina je da Dejanu nedostaje mama, ali to je normalno. Svakom dečku sa 15 godina bi mama nedostajala’ priča Sani i priznaje da ženu sada voli još više.

’Otkad je otišla, strašno mi nedostaje. I moj sin je primetio, pa mi kaže:’Pa ti nju sada više voliš nego pre’, i to je zaista istina. Iza svoje žene stojim više nego ikada!’ završava priču denser.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sani: Spremaju se tužbe za farmere

Bane priznao da se „loži“ na Nataliju

Sani: Zabrinut sam zbog Natalije


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Sani: Nataliju sada još više volim!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump