Sani u ludom noćom provodu!

Daleko od očiju, daleko od srca! Otkad mu je žena otišla na Farmu, Sani funkcioniše pod parolom: Oženjen sam, kao momak živim!

Tako se prošlog

četvrtka obreo na humanitarnoj večeri u novosadskom klubu „Studio“, gde je pravio koktele atraktivnim obožavateljkama. Pod uticajem čašice, denser se baš opustio, pa je u neko doba noći uveo nekoliko devojaka u šank, gde im je održao javni čas „prljavog plesa“! Stiskavac je potrajao do duboko u noć, a očevici tvrde da se nastavio i u jutarnjim satima.

– Istina je da sam na poziv moje i Natalijine prijateljice izašao u klub „Studio“. Stvarno je bilo super i ne vidim ništa loše u tome. Natalija ima poverenja u mene i mislim da se ne bi ljutila da zna da sam bio u provodu. U Novom Sadu sam inače često zbog plesne škole koju tamo vodim, kao i zbog prelepih Novosađanki – rekao je Sani za Kurir.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dok Ceca radi, Cvele uhvaćen u provodu!

Sani: Nataliju sada još više volim!

Sani zbog žene napustio Srbiju!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Sani u ludom noćom provodu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump