Šer i Lejdi Gaga: Kao majka i ćerka

Poznata pevačica Šer priznaje kako joj nije bilo lako na snimanju njenog novog filma „Burleska“ jer je bila okružena samo mlađim ženama.

64-godišnja superzvezda najviše

je imala problema s ranojutarnjim ustajanjem jer je morala mnogo više da se trudi da bi izgledala dobro za razliku od svojih mnogo mlađih kolegica, Kristine Agilere i Kristen Bel. „Nije bilo lako gledati sve te mlade i poletne žene oko sebe. Tek tada postaneš svestan koliko si zapravo star“, kazala je Šer. Osim što je snimila novi film, Šer planira i muzilku saradnju s Lejdi Gagom. Dve pevačice, poznate po ekstravagantnom modnom ukusu upoznale su se na dodeli MTV “Video Music Awards” i odmah našle zajednički jezik te postale dobre prijateljice. Vesti o tome da dve pevačice planiraju da rade zajedno potvrdio je i autor dve knjige o Šer, Mark Bego. „One su sada kao majka i ćerka. Obe svoj nesvakidašnji ukus što se tiče odeće shvataju jako ozbiljno, obe se znaju šaliti na vlastiti račun i obe su jako aktivne u borbi za prava homoseksualaca. Razgovarale su o zajedničkom koncertu, te možda čak i duetu“, rekao je Mark.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ćerka pevačice Šer promeniće pola!

Lejdi Gaga najaktivnija u dobrotvornom radu

Lejdi Gaga je žena 2010. godine!


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Šer i Lejdi Gaga: Kao majka i ćerka”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump