Tina se pokajala zbog lezbo akcije /video/

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica Tina Ivanović grdno se pokajala što je pre neko jutro pod dejstvom alkohola razmenjivala nežnosti.

I to sa manekenkom Jelenom Stožinić.

Dok je oko podneva

pila svoju prvu jutarnju kafu, folkerka je saznala da za lezbejsku akciju ispod pokrivača znaju svi, pa je pokušala da se opravda.

„Zar vi svoju drugaricu nikada ne mazite po grudima?“ pitala je Tina, rekavši da je njoj to najnormalnija stvar. Kada je shvatila da su njene pijane izlive strasti videli svi, uključujući i dečka Zvezdana Anđića, Tina je počela neutešno da plače i nije joj bilo lakše do kraja dana.

Ni Zvezdanu nije bilo mnogo bolje. Za ‘Kurir’ je priznao da je propatio poslednja dva dana, te da nije siguran šta će se dešavati kada folkerka napusti rijaliti.

„Teško mi je. Lepo sam joj rekao pre nego što je ušla na Farmu: „Tina, nemoj slučajno da piješ alkohol.“ Međutim, ona je to uradila i eto šta se desilo,“ kaže Anđić i dodaje:“ Šta će biti s nama, videćemo kada bude izašla. Da je to isto uradila s muškarcem, više mi ne bi prešla prag i ona to dobro zna!“

https://www.youtube.com/watch?v=mOye4E1A0LY&feature=player_embedded

Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lezbo-šou: Tina i Jelena se po’vatale! /video/

Tina: Kajem se zbog vatanja

Tina Ivanović plakala zbog Eve


Nema komentara na “Tina se pokajala zbog lezbo akcije /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump