U kakvoj kući boravi Anđa u Budimpešti

Anđelina Džoli uspešno je završila prvu nedelju snimanja svog rediteljskog debija.

U medijima su se pojavile prve fotografije kuće u kojoj je ona,

zajedno sa decom smeštena u Budimpešti. U pitanju je skoro tri miliona vredna vila u Budimu, koju danonoćno čuvaju telohranitelji poznate glumice. Anđelina za svoj privremeni dom izdvaja mesečno oko 15.000 evra. Za taj novac na raspolaganju ima 2.800 kvadratnih metara i dvorište koje se prostire na celom hektaru. Kao što je i zahtevala oad svojih agenata za nekretnine, dobila je deset soba, zatvoreni bazen, vinski podrum, garažu, saunu, a sva oprema i nameštaj u kući procenjeni su na više od 50.000 evra.

Da je Anđelini privatnost i sigurnost njene porodice na prvom mestu, najbolje pokazuje to što kad god se neko pojavi ispred kuće telohranitelji i stražari reaguju. “Dobar dan, ja sam telohranitelj Anđeline Džoli. Možete da slikate, ali molim vas udaljite se od kapije“, prepričao je svoje iskustvo mađarski paparaco koji je pokušao da uslika poznatu glumicu koja režira svoj prvi igrani film. Inače, njeni telohranitelji su bivši članovi specijalnih britanskih vojnih snaga, a stanovnici glavnog grada Mađarske su mogli da vide i kako izgleda kad ona i deca izađu u grad. Naime, ona uvek izlazi sa čitavim konvojem vozila u kojima je pik-ap, „mercedes“ i još jedno vozilo koje služi da odvuče pažnju navalentnim fotoreporterima. Inače, kako prenose inostrani mediji, snimanje teče po planu. “Kolege iz Mađarske koji rade deo produkcije mi kažu da je sve u najboljem redu i da nema nikakvih problema na setu. Ja ću tamo ići za dve nedelje, kada bi trebalo i da dogovorimo kako će izgledati Anđelinin boravak u Bosni i mogu da obećam da ću ispregovarati da u Sarajevu imamo konferenciju sa njom”, otkrio je za „Blic“ Edin Šarkin čija producentska kuća takođe radi na filmu za koji Anđelina još nije odabrala ime. Inače, deca danas kreću u školu, a očekuje se da će im se uskoro pridružiti i Bred Pit.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sin Anđeline Džoli se zaljubio

Anđelina i Bred žive u odvojenim kućama?!

U kakvoj kući živi osnivač Fejsbuka?!


Jedan komentar na “U kakvoj kući boravi Anđa u Budimpešti”

  • spina
    7 oktobra, 2010, 18:50

    eh moye si priustit sta hoce kad ima  para da nezna kud  sa njima. Jump

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump