Vendi napustila Farmu i otišla na klistiranje

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Vesna Vukelić Vendi imala je zdravstvenih problema na ’Farmi’, pa je po drugi put zbog nje na imanje u Lisoviću dolazila Hitna pomoć.

Folkerka je pretprošle noći trpila strašne

bolove u stomaku pa je tražila od producenata da dovedu lekare. Ubrzo je stigla Hitna pomoć, koja je već dolazila kada se Vendi gotovo otrovala od alkohola.

Vukelićeva je odvedena u Barajevo, gde su konstatovali da danima nije išla u toalet, te da pati od konstipacije pa je podvrgnuta klistiranju. Nakon toga, gazdaricu VIP seoskog imanja vratili su na farmu.

Nesalomiva Vendi je samo par sati po povratku iz bolnice ponovo preuzela gazdovanje, reklo bi se, ne na radost ostalih. Razlog zašto mnogi ne vole ovonedeljnu gazdaricu leži i u konstataciji da je ona glavni krivac za razdor među farmerima, što su u jednom razgovoru zaključili Bata i Li Men.

„Čim se ona pojavi, ja bežim,“ rekao je Li Men Bati, koji je odgovorio da većina ljudi ne voli da priča sa Vendi. Novosadski muzičar onda je zaključio da je to deo pevačicine taktike.

„Ona tako sebi stvara poene. Isto kao što se karala sa Šešeljem, to su bili njeni poeni. Je l’ znaš da njoj grlo nije isprano? Ona se, bre, karala i s Bakijem, tri dana nisu iz gajbe izlazili. Kako ona može nekome nešto da priča posle svega!“ rekao je Li Men, na šta je Bata dodao da Vendi nije pevačica a ne može se nazvati ni starletom.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vendi: Bata je zaljubljen u Jovanu?!

Igbala ulazi na „Farmu“ zbog Vendi!

Boki 13 pomirio Vendi i Zlatu /video/


Tagovi: [ , , , ]

2 komentara na “Vendi napustila Farmu i otišla na klistiranje”

  • barbika
    29 oktobra, 2010, 18:46

    e bas me zabole uvo za vendi!!!!!!!!!!!!!!! Evil Grin

  • burek
    15 novembra, 2010, 23:13

    Vendi za predsednicu mesne zajednice Lisovic!!!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump