Vendi: Tini je preči ku*ac od deteta!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica Vesna Vukelić Vendi osudila je Tinu Ivanović što ne živi sa svojim sinom.

I rekla da joj je draži ku*ac njenog dečka nego sopstveno dete.

Naime, dok je Tina mirnim tonom

pokušavala da objasni Vukelićevoj da je pogrešno razumela jedan od njenih komentara, pevačica je počela da vrišti i unosi se Ivanovićevoj u lice.

-Ne može meni neki ku*ac da bude preči od mog deteta, što tebi očigledno jeste – vikala je Vukelićeva, dok se Tina bespomoćno branila.

-Šta god da mi se dešavalo u životu i šta me je šibalo, moje dete je uvek bilo uz mene i onaj sa kim imam dete je sa mnom. Ne možemo ti i ja da pričamo jer je porodica kod mene kompaktna. Kod tebe nije! Kod tebe je neko ko nije tvoje dete, kao ni otac tvog deteta. Za mene je prava majka čije je dete 24 sata uz nju, a kod tebe to nije slučaj, tako da ti ne možeš da mi soliš pamet – objašnjavala je Vendi Tini, koja je u nekoliko navrata pokušala da prekine tu priču, što joj koleginica nije dozvolila.

– Za razliku od tebe, ja ne moram da pričam o svojoj porodici, dok ti očigledno moraš jer verovatno živiš u nekom robovlasničkom odnosu. Ja nagađam prema tvom ponašanju. Ja stvarno ne mogu da drhtim zbog tvog straha od muža. Mi jesmo ovde u 16. veku, ali nemamo takav odnos sa muškarcima – urlala je Vesna, unoseći se u facu Ivanovićevoj.

Posle ove prepirke, Vesna je napustila kuhinju da bi se Natalija, Jovana, Zlata i još nekolicina farmera sjatilo pored Tine koja je počela da plače. Ipak, iako se očekivalo, ni tu nije bio kraj njihovoj raspravi, koja se preselila u iz kuhinje u dnevnu sobu.

-Idiote jedan, kretenu glupi, ograničeni – vikala je Vendi na Tinu, kojoj je Jelena dala da popije neku tabletu.

-Ti si debilčina najobičnija! Kako te nije sramota, debilu jedan?Samo ideš i ogovaraš! Nemoj da me nazivaš kretenušom i nemoj da mi dete uzimaš u usta! Ti si debilčina najobičnija. To je tvoja hrana da ogovaraš druge – vikala je Tina, na šta se Vendi tek razljutila i opet krenula ka koleginici vičući na nju istom merom. Sve se nekako završilo kada je Vendi privela kraju skidanje šminke, posle čega je Ivanovićeva sa suzama u očima otišla na terasu da zapali cigaru.

https://www.youtube.com/watch?v=O4dMnfGMdvU&feature=player_embedded

Vesni Vukelić pozlilo!

Pevačica Vesna Vukelić Vendi je juče ujutru, nekoliko sati nakon svađe sa Tinom Ivanović, završila kod lekara. Naime, Vendi je, kako „Alo!“ saznaje, celo jutro povraćala, na šta je zadruga odmah reagovala.

– Zadruga je odmah reagovala i doktor je došao na imanje kako bi rešili zdravstveni problem. Pretpostavlja se da je pevačica nekako iziritirala želudac i zato povraćala celo jutro – rekao je za naš list izvor blizak produkciji.

Zvezdan: Vendi je ljubomorna na Tinu!

Svađu svoje devojke i Vesne Vukelić, Zvezdan Anđić vidi kao Vendinu ljubomoru jer Tina izgleda bolje i ima bolje hitove!

-Moju Tinu je najviše povredilo što joj je Vendi pominjala dete. Jako je boli nepravda. Za Vendi je opšte poznato da voli da napada i pljuje sve redom, što na farmi i radi, a na Tinu je ljubomorna zbog izgleda, hitova, svega. Ma, udavi narod. Tinin sin me je zvao u tri noću, kada se dešavala ta svađa. Jako se potresao zbog svega. Moja Tina se ne plaši nje, a nema ni razlog. Smešno mi je bilo kada sam čuo da mi živimo u robovlasničkom sistemu, što je totalna neistina – rekao je Zvezdan za naš list.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vendi je bolja riba od Karleuše!

Vendi: Bata je zaljubljen u Jovanu?!

Farma: Ispao Cobe, Vendi se vratila!


2 komentara na “Vendi: Tini je preči ku*ac od deteta!”

  • Realnost
    18 oktobra, 2010, 19:22

    Ta Vendi je retard nad retardima. Sa kojim pravom se ona mesa u Tinin zivot i sta nju briga za Tininu porodicu? Ona je bre poslednja koja treba nekome da soli pamet. Vasarska pevaljka.

  • Anonimni korisnik
    19 oktobra, 2010, 13:11

    Dno od zene! ona moralise i drzi rec! Ej, ko se nasao da pricao o moralu i moralnim vrednostima! Mad

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump