Za Ceki ceo sprat hotela u Skoplju

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Svetlana – Ceca Ražnatović koja će 26. novembra održati koncert u sali „Boris Trajkovski“, u Skoplje će doputovati sa ekipom od 28 ljudi.

Ona u Makedoniju stiže dva dana pre

nastupa, a specijalno za nju biće rezervisan ceo sprat najelitnijeg hotela u Skoplju. „Ceca je najveća zvezda u regionu i zato će dobiti tretman dostojan njenog statusa. Njoj je potrebna privatnost, mir i to je jedino na čemu je insistirala. Što se tiče ostalih zahteva, tu je skromna i nije tražila ništa posebno kada su u pitanju hrana i piće. Prema sopstvenoj želji u Skoplje će doputovati dva dana ranije kako bi mogla da razgovara sa novinarima i odmori se pre koncerta”, rekla je za „Vesti“ Renata Petrova, direktor agencije koja organizuje Cecin koncert u Skoplju. Poslednji put folk zvezda je gostovala u Makedoniji u juna ove godine na zatvaranju „Pivo festa“ u Prilepu kada je pevala pred više od 120.000 ljudi iz celog regiona. U Skoplju je do sada imala samo jedan koncert i to na Gradskom stadionu 2005. godine kada je nastupila pred više od 40.000 ljudi, a njen tadašnji rekord još uvek nije oboren.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Planula karte za koncert Lukasa u Skoplju!

Jk nijedan, a Ceca dva koncerta u Skoplju!

Ceca održala fantastičan koncert u Skoplju!


4 komentara na “Za Ceki ceo sprat hotela u Skoplju”

 • Anonimni
  9 oktobra, 2010, 2:25

  jbt ,ova Ceca bas ko Gia izgleda ,samo nema takve oci..

 • Anonimni
  9 oktobra, 2010, 2:28

  hmm . kad se zamislim,mozda Ceca i je Gia

 • Anonimni
  9 oktobra, 2010, 2:29

  Ceca = Gia

 • mick
  13 avgusta, 2011, 14:25

  cecooo Heart Heart Heart :

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump