Ana Stanić: Zbog albuma ne idem na medeni mesec

Iako se venčala pre skoro mesec i po dana, pevačica Ana Stanić (34) zbog posla neće moći da ide na medeni mesec barem još neko vreme.

Naime, ona trenutno

priprema novi album, zbog čega je putovanje sa suprugom Momčilom Lavrnićem (38) odložila najverovatnije za januar. Novopečeni bračni par priredio je intimno venčanje u manastiru Velika Remeta na Fruškoj gori, gde su prisustvovali samo članovi porodice i kumovi, glumica Katarina Radivojević i košarkaš Dragan Tarlać. Nedelju dana nakon toga, na 25. spratu TC Ušće napravili su veliku žurku.

Inače, Ana i Momčilo su u vezi pre venčanja bili skoro tri i po godine i, kako otkriva, njihov odnos se nije nimalo promenio nakon venčanja.

– Nije neka preterana razlika, sve je ostalo isto, osim tog nekog lepog osećaja – objašnjava Ana za “Blic“. – Medeni mesec se još uvek nije desio. Tek se će desiti, i to najverovatnije u januaru. Nemamo još određenu destinaciju, ali se nadam da će biti neka egzotična lokacija – kaže pevačica.

Često se dogodi da na umetnika utiče neka velika životna promena poput braka ili rođenja deteta, ali Ana kaže da na njenu muziku neće uticati venčanje sa Momčilom:

– Nikad nisam dozvoljavala da moj privatni život preterano utiče na moje izražavanje kroz muziku. To, naravno, utiče u smislu inspiracije, ali da li ću raditi album ili ne, to se ne dovodi u pitanje. Ipak moja publika će sama moći da proceni koliko se moja muzika promenila nakon braka – ističe Ana, i najavljuje da će za sada bezimeni album izaći za nekih mesec dana. Kaže da trenutno ne razmišljaju o prinovi, pošto su oboje veoma zauzeti poslovnim obavezama, a Momčilo ima “ekskluzivno pravo“ da prvi čuje svaku novu Aninu kompoziciju.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Stanić želi bebu

Ana Stanić trudna?

Emina Jahović očajna zbog slabe prodaje albuma


Nema komentara na “Ana Stanić: Zbog albuma ne idem na medeni mesec”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump