Anđelina: Bred i ja smo kao i svi roditelji!

Zbog konstantne medijske eksponiranosti čini se da čitav svet zna sve detalje iz života holivudske glumice Andželine Žoli.

Međutim, u intervjuu za decembarsko

izdanje magazina “Vogue” Andželina otkriva zanimljive detalje iz njenog porodičnog života, uključujući i to da je njen šestogodišnji sin Paks bolji kuvar od nje.

Zanosna glumica, koja trenutno u Budimpešti snima poslednje kadrove svog rediteljskog prvenca “bezimena ljubavna priča” istakla je u razgovoru za “Vogue” da je jedina stvar koja je razlikuje od prosečne majke i domaćice njen status posznate ličnosti i ništa više.

Andželina je ekipu “Vogue” ugostila u svom domu, gde su se na licu mesta uverili kakva atmosfera vlada u mnogobrojnom domaćinstvu Žoli-Pit.

Glumica je istakla da ponekad oseća kako je njen najstariji usvojeni sin Medoks na neki način njoj pomogao da odraste, te da često ume da je pohvali kada nešto dobro uradi, naročito je ohrabrujući dok ujutru sprema doručak.

Mama šestoro dece ispričala je za i neobičnu anegdotu kada je njena biološka kćerka Šajlo nedavno u dvorištu pronašla mrtvu pticu koju je želela da zadrži kao kućnog ljubimca.

– Možeš da je zadržiš samo ako je preparirana – reagovala je Andželina, te poverila čitaocima da ona i Bred Pit imaju iste dileme kao i svi ostali roditelji na svetu, ali da svoju decu vrednuju iznad svega.

Govoreći sa puno nežnosti o ljubavi koju i dalje oseća prema Bredu, Andželina je otkrila da je on “užasno zgodan i vrlo seksi”, ali da ga najviše voli u trenucima kada ga vidi okruženog sa njihovo šestoro dece.

Holivudski par Džoli-Pit ima i buldoga po imenu Žak, a dadilje sa Paksom koji je usvojen iz Vijetnama pričaju njegovom maternjem jeziku, te na kambodžanskom sa Medoksom koji je rođen u Kambodži.

Uprkos velikom broju posla koji ona i Bred Pit imaju, filmove snimaju na smenu, kako bi uvek bar jedno od njih dvoje bilo kod kuće sa decom.

Iako je u Holivudu najvažnije imati dobrog publicistu, Andželina nema čak ni svog agenta, ali joj to ne smeta da uspešno sklapa nove poslove.

Tako je u svom novom filmu o zabranjenoj ljubavi Srbina i muslimanke tokom rata u Bosni, ona i autor scenaria, i rediteljka, ali i producent, ali kada se vrati kući ima samo jednu ulogu – da bude mama.

izvor: Blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđa: „Šajlo se oblači kao Crnogorci“

Bred i Anđelina: Na korak do raskida!

Anđelina i Bred usvajaju devojčicu sa Haitija


Nema komentara na “Anđelina: Bred i ja smo kao i svi roditelji!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump