Anđelina diže ruke od snimanja u BiH?!

Bosanski mediji bruje o tome da je Anđelina zbog birokratskih peripetija odustala od snimanja filma u Sarajevu.

Producenti poručuju da će Džolijeva ipak doći u Sarajevo

krajem meseca

Holivudska zvezda Anđelina Džoli neće snimati film u Sarajevu, jer je sita peripetija sa birokratijom u BiH i negativnih kritika oko scenarija, tvrde bosanski mediji! Fatalna lepotica je navodno odlučila da samo slika panorame Sarajeva i Vareša za svoj film, umesto da u tim gradovima snima scene o ljubavi Srbina i muslimanke.

Uprkos tim tvrdnjama, direktor produkcije Anđelinine „Bezimene ljubavne priče“ iz sarajevskog „Skaut filma“ Ensar Enzo Halilović kaže za Press da će ekipa filma sigurno provesti pet-šest dana na području Sarajeva i Zeničko-dobojskog kantona. On tvrdi da je novinare da lansiraju neproverenu informaciju navelo pomeranje snimanja sa početka na kraj meseca.

– Da se išta neobično dešava ja bih znao, jer se sa Anđelinom čujem pet puta dnevno zbog pripreme setova kod nas. Istina je da će ekipa u BiH provesti nekoliko dana manje nego što je planirano i da će snimati samo tri dana u Varešu i dva u Sarajevu. To se desilo jer se oteglo izdavanje dozvole za snimanje, a neke scene u Mađarskoj su snimane duže vremena.

Snimanje je zato pomereno sa početka na kraj meseca. Ništa nije otkazano, upravo sada radim na pripremi seta u Sarajevu – kaže Halilović, i dodaje da Anđelina želi da snimanje protekne uz što manje medijske prašine.

I u Ministarstvu sporta i kulture kažu da im niko nije javio da se povlači zahtev za izdavanje dozvole.

– Koliko je nama poznato, ekipa filma će pet dana snimati u BiH, kao što su i najavili. Producenti prijavljuju lokacije policiji, a mi smo dali generalno odobrenje – kaže Angela Petrović, pomoćnik ministra Gavrila Grahovca za kulturno-istorijsko nasleđe i kulturu.

Anđelina je preko UNHCR-a, čiji je ambasador dobre volje, poslala pismo Udruženju „Žene – žrtve rata“, na koje je „brzinom svetlosti“ dobila odgovor. Naime, Anđa je u pismu poručila da saoseća sa žrtvama i da joj „nikada nije bila namera da banalizuje ono kroz šta su prošle, nego želi da priču ispriča dostojanstveno i sa velikim poštovanjem prema ljudima te zemlje“. Predsednica udruženja Bakira Hasečić je ekspresno odgovorila da je Anđelinino pismo „obična kurtoazna nota i ništa više.

Kako tvrde bosanski mediji, zbog problema koje Anđelina Džoli ima, njen kolega Nikolas Kejdž odustao je od snimanja filma o Nikoli Tesli u BiH.

izvor: Press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina i dalje nepoželjna u BiH!

„Bezimena ljubavna priča“ u BiH bez Anđe!

Anđelina ostala bez dozvole za snimanje u BiH


Nema komentara na “Anđelina diže ruke od snimanja u BiH?!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump