Anđelina završava prvi deo filma

Holivudska glumica, Anđelina Džoli uskoro u glavnom gradu Mađarske završava prvi deo snimanja svog rediteljskog prvenca.

Ona će se odatle uputiti u Sarajevo gde

će nastaviti rad na filmu “Bezimena ljubavna priča”. Juče su na setu bili i brojni srpski glumci, predvođeni Goranom Jevtićem. Andželina i njena ekipa do sada su već nekoliko puta boravili u Sarajevu, kako bi odabrali potencijalne lokacije za snimanje filma. Ranije je navođeno da će poznata glumica odustati od snimanja u Sarajevu, pošto je nailazila na negodovanje udruženja “Žene-žrtve rata”, kao i nekih ministara iz Vlade BiH. Međutim, ona ih je uverila da će film biti “ispričan dostojanstveno i sa velikim poštovanjem prema ljudima BiH”, nakon čega je odobreno snimanje. Priprema za njen dolazak se polako privode kraju, tako da će se Anđelina sa decom i Bredom Pitom uskoro useliti u jednu od luksuznih vila u okolini Sarajeva. Premijera filma je planirana za 2011. godinu, a u njemu glume Rade Šerbedžija, Branko Đurić, Nikola Đuričko i drugi, a glavne uloge su poverene Goranu Kostiću i Zani Marjanović. Zanimljivo je da ekipu filma čine ljudi koji već dugo sarađuju sa Klintom Istvudom, koji je savetovao Andželinu oko njenog rediteljskog debija.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina ipak snima u Sarajevu!

Anđelina diže ruke od snimanja u BiH?!

Đura: Supruga mi je ljubomorna na Anđelinu


Nema komentara na “Anđelina završava prvi deo filma”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump