Azis se onesvestio kod Lee Kiš!

Najveća bugarska muzička zvezda Azis onesvestio usred snimanja emisije „Nedeljno popodne Lee Kiš“, u kojoj je gostovao sa Indirom Radić.

Naime, kako nam je

rekao izvor koji se zatekao na licu mesta, popularni pevač se prosuo u studiju koliko je dugačak.

– Azis i Indira su došli na vreme na snimanje emisije i na početku ništa nije ukazivalo da će mu pozliti. Bili su odlično raspoloženi. Upoznavao se sa ostalim gostima, pričao, bilo je sve zabano dok u jednom trenutku nije rekao devojci koja je stajala pored njega da mu nije dobro. Već u drugom momentu, ležao je na podu – priča za naš list izvor koji je iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti:

– Nastao je opšti metež u studiju. Svi smo potrčali ka pevaču i podigli ga na fotelju. Brzo su doneli šećer i vodu. Počeli smo da ga hladimo, pošto smo pretpostavljali da mu je možda pozlilo i zbog previsoke temperature u studiju zbog reflektora. Bio je poprilično bled, orošen znojem. Posle nekog vremena, došao je sebi. Izgledao je malaksalo, ali se vrlo brzo povratio. Napravljena je pauza na snimanju i moram da naglasim da su svi gosti imali razumevanja i da niko nije pravi problem što mora da čeka u studiju. Već posle pola sata Azis je otišao u šminkernicu da popravi mejkap i vrlo brzo je sišao u studio. Izvinio se svima na neprijatnosti, na šta su mu gosti odgovorili aplauzom i snimanje se nastavilo u najboljem redu – rekao je izvor.

Azis je potvrdio celu priču.

– Istina je sve što ste čuli. Bio sam super raspoložen taj dan, ali dešava mi se da kada se nalazim u malom prostoru sa mnogo osoba, pozli mi. Imam neki blaži oblik klaustrofobije. Počela je na snimanju glava da me boli. Sećam se samo da sam nekom rekao da mi nije dobro i tu je nastao prekid filma. Posle toga sećam se da sam se osvestio na fotelji. Vrlo brzo sve je došlo u normalu, pa smo nastavili snimanje – rekao je Azis.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Azis: Boki 13 je običan cirkuzant!

Farma: Voditelj se onesvestio, ušla Kaća! /video/

Dara pobegla iz studija zbog Seke!


Nema komentara na “Azis se onesvestio kod Lee Kiš!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump